A jelöltek között a budapestUNDERGUIDE

2019. január 20.
A Highlights of Hungary idén hatodik alkalommal gyűjti egy platformra az aktuális év legizgalmasabb, leginspirálóbb szereplőit. A kreatív ipar különböző területeiről érkező kurátori csapat ajánlásai alapján shortlistre jutott kezdeményezések közül a februári díjátadó keretein belül kerülnek ki a közönség kedvencei, valamint a szakmai fődíjasok.

„Szerelmes vagyok a hazai találékonyságba, a mindennapi apróságokba, a világraszóló kezdeményezésekbe. Éppen ezért, egy ilyen kontextusban megjelenni már éppen elég megtiszteltetés és motiváció, hogy tovább gondoljuk, mit is jelent a turizmus ma Magyarországon” – reagált a hírre Magyar Vilma társalapító és ügyvezető.

Magyar Vilma alapító ügyvezető szerencsét csihol a budapestUNDERGUIDE sétáján. Fotó: budapestUNDERGUIDE

A budapestUNDERGUIDE 2005-ben az első olyan szervezetként alakult meg itthon, amely a mai napig olyan rendhagyó és személyre szabott turisztikai élményeket kínál, amelyeken keresztül az idelátogatók a színfalak mögött rejlő várost fedezhetik fel. „Mi úttörő módon nem az esernyőinket tartottuk a Bazilika előtt a magasba, hanem azt kiabáltuk: be global, GO LOCAL!” – meséli Vilma, aki már tinédzser korában annyira hitt a városban, hogy valamennyi titkos helyét ismerte.

Ma, több mint 20.000 vendéggel és 550 saját fejlesztésű turisztikai és rendezvényprogrammal a háta mögött az ügynökség ugyanazzal az elhivatottsággal kreál itt és most élményeket a világ minden tájáról érkező vendégeinek. A mottó a fekete táskákon: „a legjobb szuvenírek a feledhetetlen élmények” – legyen az egy két fős városnézés, egy több száz fős csapatépítő, vagy egy több napos konferencia, természetesen valami meglepő helyen.

„Felkutatjuk az igazi helyi értékeket, aztán bevetjük a legvadabb ötleteinket. Éppen ezért elismerés a jelölés nem csak nekünk, hanem a turisztikai szakmának, hiszen a partnereinkkel közösen alakítjuk, hogy milyen hírünk van a világban. – mondja Vilma és hozzáteszi: a budapestUNDERGUIDE nap mint nap azon dolgozik, hogy a vendégeik azzal az érzéssel utazzanak haza, ami a csapattagjait is lángra robbantotta: Budapest vagány és gyönyörű, a hazai kultúra párját ritkító, az itt élők pedig meghökkentően kreatívak. „Ez egy egyedülálló hely a világban.”

„Az elismerés ugyanakkor nem csak a miénk – teszi hozzá végezetül Vilma. – A főváros, az ország rengeteg előremutató változáson ment keresztül az elmúlt években, a partnereink kiemelkedő látásmóddal és professzionalizmussal támogatják kreatív projektjeinket. Így hiszünk abban, hogy ez a jelölés nem csak nekünk szól, hanem a hazai turizmus valamennyi szereplőjének, akik velünk együtt elkötelezetten dolgoznak a desztináció pozitív fogadtatásáért.”

A budapestUNDERGUIDE missziójára IDE kattintva szavazhatsz!

A budapestUNDERGUIDE csapata: Magyar Vilma, CEO and co-founder, Szaffner Dóra, Head of Operations and Development, Freigang István, Operative and Financial manager, Palányi Nóra, MICE experience designer, Sarkadi Fanni, MICE experience designer, Dávid Máté, Chief Buzz Maker

A többi képet megtalálod a galériában!

9 fotó megtekintése