Andris, Apa és Apu: kövesd végig az Instagramunkon Pál Marciék egy napját!

2021. március 18.
A Marie Claire teljes mellszélességgel kiáll a szivárványcsaládok, örökbefogadó szülők és egyszülős családok mellett. Március 5-től négy héten át minden pénteken egy-egy, a kormánynarratíva szerint nem család veszi át az uralmat az Instagram-sztori felületünkön, hogy megmutassák, az ő életük is olyan, mint akárki másé. Ezen a héten pénteken Apa és Apu, azaz Pál Marci és Hanol Ádám, illetve kisfiuk, Andris veszi át az uralmat az Instagram Story-nkban!

A kampányban részt vevők reggeltől estig kendőzetlenül mutatják be a kisgyerekes családok mindennapjait, görbe tükröt tartva az olvasók, követők elé: mindenkinél, nemi identitástól, kapcsolati státusztól és vér szerinti rokonságtól függetlenül ugyanúgy csörög a vekker, ugyanúgy kezdődik az (online) ovi, ugyanúgy megy a harc az ebéddel, ugyanúgy menni kell latyakos időben a játszótérre, ugyanúgy kínszenvedés az altatás és ugyanolyan szívmelengető az „anya/anyu/apa/apu, szeretlek”.

pal-marci-acsaladazcsalad

A sort március 5-én Tapasztó Orsi (@orslnsta, @nemakarokbeleszolni) kezdte, előző héten Köböl Anitáék (@kobol.anita) folytatták, ezúttal pedig Pál Marcin (@palmarci) és párján, Hanol Ádámon, illetve kisfiukon, Andrison a sor: tartsatok velük egy napon keresztül, nézzétek meg, milyen nehézségekkel és örömökkel telik egy átlagos pénteki napja a pandémia idején a szivárványcsaládnak!

De a következő héten is érdemes velünk tartani, Herédi Rebeka és Halász Judit (@h.h.rebecca, @0_fishair_0) ikerlány-anyukák fogják uralni akkor az Instagram-sztori felületünket. A sztorik 24 óra elteltével az Instagram Highlightsban visszanézhetőek.

Fotó: Pál Marci sajátja