Mark Zuckerberg a Facebookon jelentette be felesége terhességét

2022. szeptember 22.
A Facebook alapítója Instagramon és Facebookon jelentette be a nagy hírt, és azt is elárulta, hogy kislánnyal bővül a család.

Max és August nevű gyerekeik után jövőre újabb kisbabát köszönt Mark Zuckerberg és Priscilla Chan – a páros azt is megosztotta, hogy egy kislánnyal bővül majd a család. A Facebook alapítója 2012-ben vette felességül Chant, első gyerekük, Maxma Chan Zuckerberg 2015 decemberében született meg hosszas próbálkozás után – Zuckerberg felesége három vetélésen is átesett Max fogantatása előtt.

A techguru Instagramon és (természetesen) Facebookon osztotta meg a nagy hírt az alábbi szavakkal: „Óriási a szeretet. Szeretnénk megosztani veletek, hogy Max és August jövőre kistestvért kap.”

A képen a boldog házaspár látható: Mark Zuckerberg terhes felesége hasán pihenteti a kezét, de Priscilla Chan pulcsija alatt nehéz kivenni a pocakját, így azt sem igazán lehet megsaccolni, melyik trimeszterben járhat. Annyi biztos, hogy a baba jövőre érkezik majd, de ennél pontosabb dátumot nem osztottak meg.

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!