„A férjem anyja a szemembe hazudott” – történetek kibírhatatlan családtagokról

2024. augusztus 10.
Hogy tartja a mondás? Ha az ember hozzámegy valakihez, a családjához is hozzámegy. Nos, az alábbi nők ezt a saját bőrükön is megtapasztalták.
Anyós após töretnétek

A Reddit egyik felhasználója tette fel a következő nem mindennapi kérdést: „Mi volt a legrosszabb élményed a párod családtagjaival?” A netezők nem fogták vissza magukat. Néhány olyan történetet is elmeséltek, amit elhinni is alig merünk. A következőkben ezekből a beszámolókból szemezgettünk.

A volt barátnő

„Van néhány nagyon rossz élményem az exem családjával, de az egyiket máig nem felejtettem el (főleg azért, mert ma már nevetek rajta). Az első közös karácsonyom volt az exem családjánál, épp egy ajándékot bontottam ki, amikor a bátyja csak ennyit mondott: »Hiányzik Kelly«. Nos, Kelly az exem volt barátnője volt.”

Bizarr anyai csók

„Amikor először találkoztam az exem anyjával, a volt párom odasúgott nekem valami vicceset, amire válaszul én nevettem és megcsókoltam a vállát. Erre az anyja odalépett az exemhez, és megcsókolta a másik vállát, miközben nem szakította meg velem a szemkontaktust. Elképesztően bizarr volt. Szerintem kicsit túl erősek voltak az érzései a fia iránt…”

A részeges após

„Az esküvőm napján, a fogadáson az exem apja részegen és hangosan kritizálni kezdett engem mindenki előtt a súlyom miatt. Tudniillik sokat fogytam az esküvő előtt. A volt férjem, aki hozzászokott már apja alkoholizmusához, megpróbálta leállítani – úgy, hogy elkezdett neki helyeselni, ahelyett, hogy kiállt volna mellettem. Ez aztán csak felbátorította az apóst, és tovább tartott az egész borzasztó szituáció.”

Hé, szexi

„Az exem apja egyszer azt mondta nekem, hogy »Hé, szexi« és senki nem reagált rá semmit.”

A második gyerek

„A férjemmel szerettünk volna egy második gyereket, ezért aktívan próbálkoztunk. Egy nap az anyukája házában voltam, csevegtünk, amikor az anyósom a képembe vágta, hogy a férjem nem akar még egy gyereket, mivel én és az első gyerekünk is túl nagy terhet jelentünk neki. Hazamentem és elmondtam a férjemnek. Ő teljesen kiakadt és azt mondta, hogy soha nem beszélt az anyjával arról, hogy második gyereket szeretnénk. A férjem anyja akkor és ott találta ki az egészet.”

Forrás: Buzzfeed Fotó: Getty Images