Ezután a videó után nem csoda, hogy Shakira keményen odaszólt az anyósának (is)

2023. január 25.
Hódítanak a „bosszúdalok" a slágerlistákon. Szinte minden országban Miley Cyrus Flowers és Shakira Bzrp című dala van a dobogó első két fokán. Shakira ráadásul nem csak az exének üzent a számban. Megkapta a magáét az anyósa is. De mégis miért?
Shakira és családja, mikor még minden rendben volt

Shakira nem kímélte gyermekei apját, a focista Piquét, aki megcsalta őt egy Clara nevű nővel. Ma már egy világ tudja, hogy Shakira szerint ez olyan húzás volt az exétől, mintha egy Ferrarit Twingóra, vagy egy Rolex órát Casióra cserélt volna. De az új slágerében azt is kifejti, hogy bár a szeretője neve (Clara) nagyon pozitív jelentéssel bír (ragyogó, jó ember), egészen nyilvánvaló, hogy a nőre ez a jelző nem illik. Shakira azt is belevette a dalába, hogy a focista úgy lépett ki az életükből, hogy az adócsalási ügye miatt a sajtó megrohamozta a családja otthonát.

Gerard Pique és szeretője Clara

Gerard Pique és új párja Clara 

Ennyit erről.

De Shakira alaposan kiosztja az anyósát is a dalban. Nem véletlenül. Az interneten már futótűzként terjed két felvétel. Az egyiken Shakira erkélyén egy boszorkány van felállítva, ami az anyósa házára néz, miközben az énekesnő dala szól. Hogy ez miért érdekes? Hát mert a dalszövegben az is megtalálható, hogy „hagytad, hogy az anyósom a szomszédba költözzön”.

Shakira és az anyósa

Shakira és az anyósa 

Piqué anyja, Montserrat Bernabeu már jelezte is az énekesnőnek, hogy távolítsa el a boszorkányt, ám erre nem volt hajlandó.

Aki néhány percet eltölt a TikTokon vagy a Redditen, hamar találkozhat azzal a videóval, amely még Shakira és Piqué boldogabb időszakában készült.

Az anyós itt megragadja Shakira állát, majd ujjával elhallgattatja az énekesnőt, akinek egyáltalán nem siet a segítségére a párja. Érthetően Shakira zaklatottan reagál anyósa kicsit sem baráti viselkedésére.

@lashesby.hennessy Replying to @maejulia_97 in public ? And pique just standing here ? What do you think they were talking about ? #shakira #pique #witch #fyp #funnyvideos ♬ Shakira: Bzrp Music Sessions, Vol. 53 - Bizarrap & Shakira

Izgalmasak ezek a bosszúdalok, csak hosszú távon a gyermekeiknek ártanak a folyamatos sárdobálással.

Fotó: Getty Images