Szempillaspirálokat teszteltünk!

2013. november 11.
Bertalan Viki sminkmester szempillaspirálokat próbált ki és véleményezett. Íme, a teszt eredménye!

1. Clinique – Even better eyes dark circle corrector
Minden esetben fontos, hogy a szemkörnyéket is ápoljuk és előkészítsük külön erre a területre kitalált alapozóval, így a karikákat és a sötét foltokat is eltüntethetjük tartósan. A Clinique korrektrora fényvisszaverő pigmenteket tartalmaz a tökéletesebb végeredményért.

2. Clinique – High Impact Curling Mascara
A Clinique High Impact spirálja az egyik legkedveltebb alapspirál. Az újabb, göndörítős változattal nem csak varázslatosan hosszúak, de szépen szétválaszottak és vastagabbak lesznek a pillák. A végeredemény tartós és nagyon mutatós.

3. Clinique – Lash Mascara Long-Wearing Formula
Ez a speciális, kisfejű spirál kifejezetten az alsó, rövid pillasor hangsúlyozására készült. A legapróbb szálakat és pihéket is elérjük vele. Használata könnyű, látványos, tartós, nem kenődik el.

4. Lancome – Hypnose Star szempillaspirál
Az egyedi kialakítású, két különböző oldallal rendelkező kefe segítségével a pillákat tökéletesen szétválaszthatjuk. Hosszabbít, göndörít, nem kenődik és egészen mély, fekete színe van.

5. Estée Lauder Sumptuous Extreme Lash Multiplying Volume szempillaspirál
Ezzel a spirállal gyönyörű természetes hatást lehet elérni, miközben finoman kiemeli a tekintetet. Ápoló összetevőinek köszönhetően nem szárítja a pillákat, tökéletesen a helyén marad, a nap végére sem nem pereg le.

6. Dior – DiorShow New Look (barna) szempillaspirál
A DiorShow volt az első olyan Dior szempillaspirál, melyet a profi sminkesek inspiráltak. Az így kialakított nanokefével és ápoló összetételű festékanyaggal a New Look egytől egyig dúsítja a szempillákat, azonnal és tartósan.

7. Yves Saint Laurent – Mascara Volume Effet Faux Cils szempillaspirál
Az egyik legkönnyebben viselhető spirál: nem nehezíti el a pillákat és nem irritálja a szemeket. Szépen ível és hosszabbít, szétválasztja a pillákat, finoman göndörít. A festék állaga frissen nagyon híg, bánjunk vele óvatosan, nehogy túl sok kerüljön a pillákra.