Az 5 legizgalmasabb szépségtrend tavaszra

2014. február 05.
Egyenes haj, tüzes ajkak és érzéki fekete vonalak - ezek határozzák meg a 2014-es év tavaszi-nyári haj- és sminktrendjeit.

Kattints a fotóra a képgalériánkért!

Egyenesíts! Mondj búcsút a kócos lokniknak, ideje elővenni a hajvasalókat – legalábbis a Chloé, Donna Karan, Ralph Lauren és a Miu Miu szerint. Ők pedig sosem tévednek, tehát egyenesítésre fel!

Húzz vonalat! A fekete szemhéjtus sosem megy ki a divatból, így idén sem. Ráadásul 2014 trendje szerint lázadó tinédzser-szemekre kell váltanunk: határozott, vagány, ám egyáltalán nem régimódi vonalakban gondolkodjunk. A Versace ráadásul a drámai hatást is erősen ajánlja…

Tüzes ajkak. Sokáig a natúr smink hódított Párizs és Milánó utcáin, de tavasszal New York felől új trendhullám érkezik: a tüzes ajkak. Ideje tehát elfelejteni az alig látszó rúzsokat, és kipróbálni, milyen érzés narancs vagy rózsaszín ajkakkal végigsétálni az utcán.

Csavarj! A világhódító útját megjárt balerinakonty után most a laza, egy perc alatt elkészíthető változat lesz a divat. Nem kell tehát hajfánkokkal bíbelődnünk, erre bátorít legalábbis Tom Ford és Michael Kors is.

Rózsás szemek. Ha imádtad a füstös szemsminket, de már unod, cseréld le te is az új trendre, a feketét pedig rózsaszínre! Így a természet lágy színeivel köszöntheted a tavaszt. Pasztell szemekre szavaz például a Burberry, a Dolce & Gabbana és Emilio Pucci is.