Kristen Stewart és a mágikus fogyikarkötő

2014. február 19. |

Hollywoodban új őrület tombol, amelynek a Twilight sztárja is behódolt. Tarol a 150 dolláros karkötő, ami számolja a kalóriákat, és rezeg, ha úgy véli, lusta vagy.


Kristen decemberben lett a Chanel arca, talán emiatt vet be minden eszközt, hogy formában maradjon. Az új szerepben tündöklő színésznőt nemrégiben kapták lencsevégre, amikor egy megbeszélésre sietett. Lezser, lyukacsos pólós-farmeros szettje már alapból ok a feltűnésre, de az i-re a pontot természetesen a fogyikarkötő tette fel.

Mi is ez pontosan?

Az úgy kütyü egy mobilos applikációval van összekötve, amely követi az alvást, a mozgást és az étkezést, hozzásegítve az egészségtudatosabb életmódhoz. A karkötőt gyártó cég, a Jawbone szerint az eszköz valóban segít a diétában és a mozgásban: lefotózhatjuk például ebédünket, az applikáció pedig kiszámolja nekünk, hány kalóriát fogyasztunk el.

Bár szerintünk a karcsú Kristennek semmi szüksége sincs ilyesmire, ő ragaszkodik fekete karkötőjéhez – és úgy tűnik, nincs ezzel egyedül. Gwyneth Paltrow-t, az egészséges életmód szóvivőjét is rajtakapták, amint egy kék fogyikarkötőt visel, sőt, a 42 éves brit kancellár, George Osborne is ezt az ajándékot kapta születésnapjára.

Az új trend tehát útra kelt – kíváncsiak vagyunk, hozzánk mikor ér el, és kik engednek az okos eszköz csábításának…

Szólj hozzá te is!

Kapcsolódó cikkek

Még több Szépség

Mitől lesz luxus egy arckrém? arcápolás

Mitől lesz luxus egy arckrém?