The Very Style Blog: praktikus szépségtrükkök heti rendszerességgel

2014. április 23.
Urbán-Váradi Alexandra, a The Very Style Blog bloggere a luxus és a hétköznapi kozmetikumok nyelvén is tökéletesen beszél. Mától heti rendszerességgel tanítgat minket is.

Honnan jött az ötlet, hogy szépségblogger legyél?

Nagyjából három éve merültem el a szépségblogok, illetve a hasonló témájú Youtube-videók világában, míg végül én is kedvet kaptam hozzá. Mindig is szerettem írni és az emberekkel kommunikálni, és akkoriban kezdett elhatalmasodni rajtam a kozmetikumok iránti szenvedélyem is. Így azt gondoltam, egy szépségblogban remekül lehetne ötvözni a kettőt.

A természetesség híve vagy és inkább „hétköznapibb” termékeket használsz. Belefér néha egy kis luxus?

Leginkább azokat a termékeket keresem és mutatom be az olvasóimnak, amik alacsony áruk ellenére jól teljesítenek. Viszont egy kis luxus sohasem árt, így időről-időre azért meglepem magam egy-egy drágább kozmetikummal. Különleges érzés ezeket a termékeket használni, mivel teljesen más élményt nyújtanak: igazi kényeztetés a bőrömnek, sőt kicsit a lelkemnek is. Ezért a blogon az elérhető árú termékek mellett néha azért felbukkan egy-egy magasabb árkategóriájú termék is, és úgy vettem észre, az olvasóim kedvelik ezt a fajta változatosságot.

Próbáltál már valamilyen extrém dolgot a szépség nevében?

Bár szeretek új dolgokat kipróbálni, de nem igazán vagyok a szélsőségek híve, úgyhogy a szokatlan, vagy éppen bizarr szépségtrükköket inkább meghagyom a bátrabbaknak.

Milyen „alapfegyvertárat” ajánlasz a táskánkba?

Mindig van nálam mattító púder, vagy mattító lapocskák, mivel pár óra után általában átfényesedik a bőröm. Nagy kedvenceim a hidratáló ajakceruzák is, amik szép színt és kellemes fényt adnak az ajkaknak, ráadásul ápolnak is. Egy jó krémpirosítóval pillanatok alatt üde színt varázsolhatunk az arcunkra, és még ecset sem kell hozzá. Végül pedig egy arcpermetet is érdemes bedobni a táskába. Nem csak a nyári hőségben hasznos, hanem télen a fűtött irodában is, mivel a száraz, meleg levegőben könnyen kiszáradhat a bőrünk.

Miről fogsz nekünk írni?

Leginkább praktikus szépségtrükkökről, amiket bárki könnyedén és egyszerűen alkalmazhat. Ezen kívül egy-két izgalmasabb termékkel és sminkkel, valanimt valamint videókkal is készülök az olvasóknak.