Hat lépés a dúsabb szempillákért

2014. április 29.
Ha nem tartozol azok közé, akik csábító, dús, fekete pillákkal születtek, vagy a legutóbb vásárolt szempillaspirál nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, akkor következzen néhány a The Very Style Blog-os Szandrától, amivel kihozhatod a maximumot a pilláidból és a spirálodból is.

1.   Fekete szemceruza a felső vízvonalra
A feketére kihúzott vízvonal optikailag egybeolvad a szempillákkal, így azok dúsabbnak és hosszabbnak tűnnek majd.

2.    Fekete szemhéjpúder a szempillák tövéhez
Ezzel kitöltjük a pillák közötti kis réseket a sűrű és extrafekete hatás kedvéért.

3.    Szempilla-göndörítő
Sokan idegenkednek tőle, pedig drámai hatást lehet elérni vele. Illeszd minél közelebb a pillák tövéhez, óvatosan nyomd össze néhány másodpercig, majd így haladj a pillák vége felé.

4.    Egy leheletnyi szempillaspirál
Az első réteg spirálozásnál minimális festékre lesz szükség, így fontos, hogy a tubus szélén, vagy egy papírzsebkendőn húzd le a felesleges festéket a keféről. Tedd minél közelebb a spirált a szempillatövekhez, hiszen ha oda nem jut festék, akkor a pillák hamar elvesztik tartásukat.

5.    Jöhet a második réteg
Ezt már a szokásos módon vidd fel. Mozgasd jobbra-balra, és pödörd, forgasd a kefét, hogy a pillákat minél több oldalról befedje a festék.

6.    Szempillafésű
Előfordulhat, hogy összetapadnak a pillák, vagy csomós lesz a festék. Ilyenkor óvatosan fésüld át őket, hogy szépen szétválassz minden egyes szálat.

Ennyi az egész. Nincs is más hátra, mint csábosan megrebegtetni a pilláidat.

Ti milyen trükköt alkalmaztok spirálozásnál, hogy igazán drámai legyen a végeredmény?