Christy Turlington a férjével együtt lett a Calvin Klein arca

2014. május 13.
Christy Turlington Burns ismét bebizonyította, hogy a '90-es évek szupermodelljei még mindig tudnak valamit. Ezúttal férje, Ed Burns színész oldalán tér vissza Calvin Klein Eternity parfümjének arcaként, amelyet 1995-ben képviselt először.

A júniusban induló reklámkampányt Inez van Lamsweerde és Vinoodh Matatin fotózta a Turks- és Caicos-szigeteken. Az amerikai márka egyúttal bejelentette, hogy elindítja The Eternity Project elnevezésű jótékonysági akcióját is, amelynek első kedvezményezettje a modell által alapított gyermekágyi halandóság visszaszorításáért küzdő Every Mother Counts alapítvány. A márka már korábban is támogatta a modell alapítványát.
„Nagyon hálás vagyok az Every Mother Counts támogatásáért, és örülök, hogy a férjemmel együtt képviselhetem újból a márkát. Ez a kedvenc Calvin Klein Eternity kampányom” – nyilatkozta Christy Turlington.

Nagyon várjuk, hogy a modell és Ed Burns ismét felbukkanjanak az új virágos illatú Calvin Klein Eternity Night és a férfiaknak szánt Eternity Night kampányokban.