A legfényesebb körömlakkok nyárra

2014. május 26.
Bloggerünk, Magdi ma megmutatja, milyen lakkok után érdemes nyúlnunk, ha igazán fényes körmöket szeretnénk!

Az utóbbi időben elég sok új körömlakk típus jött köztudatba. Matt, selyem, fólia, szálas, bársony, homok.. csak győzze az ember követni az új őrületeket. Mindegyiknek megvan a maga bája és érdekessége, de azt hiszem a legtöbben mégis a gyönyörűen fénylő árnyalatokra voksolunk, ha választásra kerül a sor.

A gél lakkozás mellett több érv is szól, de szerintem az egyik legvonzóbb, az a hihetetlen magasfénye, ami heteken át tart. Én gyakran szeretem váltogatni a körmöm színét és többnyire otthon intézem a manikűrt, ezért alternatívák után néztem, és szerencsére találtam is néhány remek darabot!

A képen látható lakkokat váltogatom mostanában, egyszerűen odavagyok értük! A Barry M Gelly Hi-Shine lakkjait azonnal megkedveltem, ugyanis mindegyikről elmondható, hogy egyetlen rétegben tökéletesen fednek, ezért a száradási idejük is jelentősen lerövidül. A csodálatos színek és fény mellett a tartósságukra sem lehet panasz, 4 napig simán bírta mindegyik a körmömön!

Természetesen több márka is elkezdte a saját gél hatású formuláját piacra dobni, érdemes körbenézni. Én pénztárca barát verziónak az AVON Gel Finish lakkjait ajánlanám: ezek is magasfényűek, gyönyörű élénk színekben kaphatóak, és kiadós 12 ml van az üvegben, ami abszolút megéri az árát.

+1.

Ha a többi „sima” körömlakkunkat szeretnénk egy kicsit felturbózni, akkor érdemes egy jó minőségű fedőlakkot kenni a tetejére. Ezzel nem csak gyönyörű fényesek lesznek körmeink, de a manikűr tartósságát is megnövelhetjük.

A négy kedvencem élesben:

Nektek van már gél hatású körömlakkotok?

Magdi