Öt kozmetikum, ami nélkül ne indulj el nyaralni

2014. június 18.
Amikor pakolok a bőröndbe nyaralás előtt, a kozmetikumokat illetően mindig bajban vagyok, hogy mik azok, amik feltétlenül szükségesek, hiszen nem szeretnék felesleges dolgokat magammal vinni. De van néhány olyan termék, amit érdemes betenni a bőröndbe. A The Very Style, Szandra bloggere megmutatja nektek a kedvenceit.

A nap káros sugarai ellen való védelem elengedhetetlen, így fényvédő termékek nélkül semmiképpen ne induljunk el. Az arcon érdemes magasabb faktorszámú terméket használni, hiszen csak így védhetjük meg bőrünket a szeplőktől, a korai öregedéstől és ráncoktól. Az én kedvencem az Avéne 50+ fényvédő, ami hipoallergén és parfümmentes, így érzékeny bőrűek is használhatják.Nagyon kedvelem a szórófejes fényvédő termékeket, mivel nagyon praktikusak. A Clarins 30-as napvédő olaj sprayt azért szeretem, mert könnyű eloszlatni, gyorsan felszívódik, és nem hagy maga után olajos érzést. Ráadásul hajon is használható, így igazi multifunkciós termék.

Ha már a hajról esett szó: nyaraláskor senki sem szeret órákat tölteni hajformázással. A TONI&GUY texturáló spray tengeri sóval természetes rugalmasságot és könnyed tartást biztosít. Egyszerűen csak fújd a nedves hajra, ujjaiddal formázz hullámokat, majd hagyd a napon megszáradni, nincs is ennél egyszerűbb.Ha a nagy melegben szeretnéd egy kicsit felfrissíteni magad, akkor mindenképpen legyen nálad testpermet. Választhatsz termálvizes verziót, de az én kedvencem a The Body Shop moringás testpermet, ami könnyed, virágos illatával teljesen elvarázsolt. Tipp: tedd hűtőbe használat előtt, így még inkább hűsíteni fog.Nem szabad megfeledkezni a napozás utáni bőrápolásról sem, hiszen bőrünk ilyenkor szomjazza a törődést. A Sundance kókuszos fluid könnyed textúrájának köszönhetően hamar beszívódik, nem hagy zsíros érzést, ráadásul enyhén csillámos is, így gyönyörűen csillog majd a bőröd. Az illata pedig mennyei.

Ti milyen kozmetikumokat visztek magatokkal nyaralásra?

Szandra