Hat tuti kozmetikum fesztiválokra

2014. július 03.
Nyakunkon a fesztiválszezon, és talán sokan bajban vannak, hogy milyen kozmetikumokat vigyenek magukkal egy ilyen rendezvényre. Ez a pár nap általában nem a kencékről és a sminkelésről szól, mégis van néhány olyan dolog, ami nélkül nem érdemes elindulni. Beauty bloggerünk, Szandra ma megmutatja nektek, hogy szerinte mik is ezek.

Fényvédő krém

Mivel egy ilyen szabadtéri rendezvényen hosszú órákat töltesz a napon, mindenképpen óvnod kell a bőrödet a leégés és a káros sugarak ellen. Az én kedvencem még mindig a Clarins 30-as napvédő olaj spray, ami nagyon praktikus, ráadásul bőrön és hajon is használható.

Kézfertőtlenítő

A fesztiválok higiénés szempontból azért hagynak kívánni valót maguk után, így érdemes egy kézfertőtlenítőt is bedobni a táskába. Az essence termékét azért kedvelem, mert nagyon kellemes illata van, egyáltalán nem az a furcsa, alkoholos-citrusos szag.

Nedves törlőkendő

Nem csak azért jó, mert bárhol bármikor felfrissítheted vele magad, amikor szükségét érzed, hanem a sminkedet is eltávolíthatod vele. Ráadásul akkor is hasznát veheted, ha elfogyott a WC papír.

BB vagy CC krém

Ha nincsenek bőrhibáid, akkor elég, ha egy arcra való fényvédő krémet viszel magaddal. De ha egy kis fedést és egységes bőrszínt is szeretnél, akkor válassz olyan BB vagy CC krémet, ami tartalmaz fényvédőt is, így több legyet üthetsz egy csapásra.

Vízálló szempillaspirál

A fesztiválokon nem érdemes túlzásba vinni a sminkelést, de egy vízálló szempillaspirállal biztosan nem lőhetsz mellé. Az essence Lash Mania vízálló spirál gyönyörűen kiemeli a pilláidat, és akkor sem fog lefolyni rólad, ha megizzadsz tánc közben, vagy ha esetleg elered az eső.

Csillogó ajakbalzsam

Felejtsd el a rúzst, helyette válassz inkább olyan ajakbalzsamot, ami egy kis színt és fényt is ad ajkaknak. A Labello Fruity Shine ajakápoló ezt mind tudja, ráadásul még fincsi dinnye íze és illata is van.

Ti mentek valahova fesztiválozni?