Tökéletes tusvonal a remegő kezűeknek is

2014. július 08.
A Benefit új, szabadalmaztatott szemhéjtusa tökéletes tusvonalat ígér a kevésbé biztos kézzel megáldottaknak is.

A felső szemhéjunkat hangsúlyozó tusvonal magasan ívelő karrierje még az ókori Kleopátra királynőtől indult, népszerűsége pedig azóta is töretlen. Legfeljebb annyi változik időről-időre, hogy éppen vastagabb, vékonyabb, cicás, vagy lekerekített legyen. Nem véletlen hát, hogy a tökéletes tusvonal titkának elsajátítása majdnem minden nő életfeladatát képezi, azonban ez egyáltalán nem olyan egyszerű, mint amilyennek tűnik. Mert ott vannak a remegő kezűek, a kevésbé jó kézügyességgel megáldottak, vagy azok, akiknek egyszerűen nem jut idejük reggel, a tükör előtt zen nyugalomban nekilátni a feladatnak, hanem egy robogó metrókocsin, vagy az anyósülésen ülve kell megbirkózni.

Most végre rájuk is gondolt valaki, nevezetesen a híres San Franciscó-i sminkmárka a Benefit, akinek egyedi kialakítású They are real! push up liner névre hallgató szemhéjtusa tökéletesen rajzolt tusvonalat ígér, még a kevésbé biztos kézzel megáldottaknak is. A titok a különleges kialakítású, szabadalmaztatott, ferde applikátorban rejlik, ami segít, hogy egészen a pillák tövébe juttassuk a festéket, és hogy egyenes szélű, homogén vonalat kapjunk.  

Valószínűleg sokan küszködhetnek a fent említett problémákkal, ugyanis máris 35,000 fős várólista van a termékre, amit majd június 27-től lehet megvásárolni a boltokban. Sajnos hazánkban nem kaphatóak a Benefit termékei, de szerencsére több internetes forrásról is meg lehet majd rendelni a csoda-szemhéjtust, 24 dolláros áron.