Toni&Guy meglepetések a Pixibox szépségdobozában

2014. július 21.
Bloggerünk, Magdi és Friedman Péter mesterfodrász egy közös videóban mutatja be azokat a termékeket, amelyek a hajmosás utáni ápolás és formázás legjobb megoldásai lehetnek.

A Pixibox és a Toni&Guy közös erővel egy olyan három részes videó sorozatot indított el, amelyben közelebbről megismerkedhettek a különféle termékeikkel, használat közben is. Nagyon örültem, hogy felkértek szerepelni az egyik ilyen videóban, hiszen a hajam ápolása és formázása, mint általában a nőknél, nálam is központi kérdés, ezért örülök, ha egy hozzáértőtől kérhetek tanácsot és ezzel esetleg másoknak is tudok segíteni.Ebben a videóban a hajmosás utáni előkészítő termékekkel foglalkoztunk, mint a hővédő, göndörítő termékek, vagy például a nagy népszerűségnek örvendő, tengeri sóval gazdagított spray. Ez utóbbi régóta nagy kedvencem, mert pillanatok alatt lehet vele gyönyörű kócos tengerparti hullámokat varázsolni.

A Pixibox egyébként egy olyan hazai szépségdoboz szolgáltatás, aminek a lényege, hogy megvásárolhatunk egy meglepetés kozmetikumokkal teli dobozt. A hangsúly a meglepetésen van, tehát nem tudjuk előre pontosan mit rejt a doboz, csak a benne szereplő márkák nevét látjuk. Minden esetben találhatóak benne teljes kiszerelésű és utazóméretű felső kategóriás termékek, plusz különféle minták és ajándékok is, amik segítségünkre lehetnek a későbbi vásárlások során. Általában a szezonhoz passzoló kiadásokkal jelentkeznek, és én már hatalmas fanatikus lettem, a blogon rendszeresen be is mutatom a dobozok tartalmát. A külföldi Birchboxhoz vagy Glossyboxhoz tudnám hasonlítani a rendszert. A Birchbox sikersztorijáról már olvashattatok egy cikket a Marie Claire Online-on itt.

A Toni&Guy Hair Meet Wardrobe nagykövete Péter, a Fashion Week Budapest bemutatóin is ezekkel a termékekkel dolgozik. Érdekesség még, hogy a London Fashion Weeken is ezekkel a termékekkel készülnek a frizurák.

A két cég pedig ott kapcsolódik össze, hogy a Pixiboxban többször is találkoztam utazó méretű termékekkel (pl. szárazsampon és seasalt spray), és azóta volt, amiből a teljes méretet is megvásároltam, annyira megkedveltem. Úgy gondolom érdemes vetni rájuk egy pillantást és tenni egy próbát velük, különösen a hajformázó termékeiket ajánlom figyelmetekbe, és a pakolást, amiről egy korábbi videóban esett szó.

Magdi