Kényeztetés, amit megérdemlünk

2014. augusztus 05.
A PandArte bloggere egy olyan szépségszalonban járt, ahol nemcsak a testünknek, de a lelkünknek is igazi kényeztetésben lehet része. Harmónia, profizmus, széleskörű kozmetikai szolgáltatások – nekünk nőknek.

A nyaralás előtt úgy éreztem, szeretném rendbe tenni a körmeimet, de ezúttal nem otthon, saját magam akartam mindezt megoldani. Szép környezetre és profi szakemberre vágytam. Pedig alapvetően nem vagyok egy kozmetikába járó típus. De most gondos kényeztetésre vágytam. Kerestem hát egy helyet, ahol a legjobb kezekben lehetek. Az interneten találtam rá a Kálvin tér közelében nyílt új helyre!

Az Essential Beauty szalon megálmodója egy fiatal lány, Hollós Dóra kozmetikus. Több mint 10 éve dolgozik a szakmában. Eleinte a sminkelés érdekelte leginkább, majd a bőrápolás, közben megszerette az aromaterápiát. Miután szépen kitanulta ezeket a szakmákat, majd jó kis munkatapasztalatokat szerzett külföldön is, Ausztriában és Olaszországban, megnyitotta saját szépségszalonját.

Ezen a szalonon egyből érezni, hogy rengeteg energiát fektettek abba, hogy a lehető legharmonikusabb legyen az elrendezése és a berendezése. Ez fogott meg engem is a képek láttán! Nagyon tetszett már a fogadtatás is, mindenkinek frissítő ital és apró falatok járnak, míg egy keveset várakozni kell. Majd bevezettek abba a szobába, ahol az úgynevezett Luxus Pedikűr kezelésemet megkaptam… Telitalálat, hogy itt minden kezelésre külön helyiséget biztosítanak.

A Luxus Pedikűr a következő elemekből áll: Spa lábfürdő, pedikűr, peeling, tápláló krémpakolás, hidratáló aromamasszázs, és végül lakkozás… Ahogy leírom, felelevenedik az élmény és máris visszavágyok, pedig tényleg csak lábápolásról van szó. Jó adag plusszal!

Természetesen ebben a szalonban rengeteg másfajta kezelésre is van lehetőség! A szolgáltatások sokoldalúak és minden igényt kielégítőek.

Bővebben itt olvashattok róluk!

Szerintem ez pont az a hely, amit havi egyszer mindenki megérdemel.