Hatékony csodakrém otthonra

2014. augusztus 25.
Szépségbloggerünk, Magdi ma két olyan szuper krémet mutat be, ami biztosan minden háztartásban jól jöhet, hiszen igazán sokoldalúan használhatóak és rendkívül hatékonyak is!

A klasszikus Cicaplast alapvetően a sérült bőr regenerálódását hivatott segíteni. A réz/ cink/ mangán ásványianyag együttesének köszönhetően stimulálja az új sejtképződést és a bőr védelmi funkciója gyorsabban helyreáll. Bőrgyógyászati kezelések után, irritált bőrre, száraz foltokra, berepedezett bőrfelületre, de akár korábbi pattanások hegeire is alkalmazható. Hihetetlen sebességgel nyugtatja meg a gyulladást és gyógyítja be a sebeket, igazi S.O.S. segítség. Célzottan érdemes használni, inkább csak arra a területre tegyünk belőle, ahol szükség van rá!

TIPP: A kiszáradt körömágybőrt is pillanatok alatt rendbe teszi, és a kicserepesedett ajkakkal is könnyedén elbánik!

A Cicaplast Baume B5 egy továbbgondolt változat. A formulája inkább krémes, balzsamos és 5% Panthenolt is tartalmaz. Ugyanúgy jó a fent felsorolt problémákra, valamint napégésre, akár az egész testen is alkalmazhatjuk. Gazdagabb, táplálóbb textúrájú krém, célzottan és nagyobb felületen is érdemes alkalmazni, akár pakolásként. A nyári nap okozta károsodások után érdemes egy hasonló nyugtató, regeneráló krémmel felkészíteni a bőrt a téli időszakra.

TIPP: Éjszakára használhatjuk kicsit vastagabb rétegben pakolásként is az arcunkon. Reggel pedig kisimult, üde arcbőrrel ébredünk!

Mindkettő parabén és illatanyag mentes, így bátran használhatja mindenki, aki esetleg érzékeny ezekre!

Ismeritek már ezeket a krémeket? Szeretitek?

Magdi