Táskabarát kozmetikumok

2014. augusztus 27.
Sokan nem szeretenek túl sok kozmetikumot hordani magukkal a táskájukban, de van néhány olyan dolog, ami nélkül nem szívesen indulnak el, viszont nem akarják ormótlan flakonokkal foglalni a helyet. A mai posztban szépségbloggerünk, Szandra néhány olyan terméket mutat Nektek, amelyek a dolgos hétköznapokon hasznos tartozékai lehetnek táskáknak és nemcsak kompakt méretük miatt.

Általában mindig van nálam minidezodor, hiszen jól jöhet, ha napközben szeretném picit felfrissíteni magam. Szerencsére ma már a drogériákban többféle miniterméket is lehet kapni.

Egy jó kézkrém nem hiányozhat a nők táskájából: ebből a The Body Shop mézes kézkrémből nagyon kevés kell és extra puhává varázsolja a bőrömet, ráadásul kis méretű tubusa egyáltalán nem foglal sok helyet.

A kézfertőtlenítő is szinte alap, főleg azoknak, akik például tömegközlekedéssel járnak. Ezt a kókuszosat kifejezetten az illata miatt kedvelem, mivel nem az a szokásos, kézfertőtlenítős-alkoholos-citrusos illat, amit nem igazán szeretek.

Nem hordok magammal sminkes neszesszert, de mindig van nálam olyan szájfény, ami ápol, valamint egy kis színt és fényt is ad az ajkaknak, most épp ez a Catrice termék a kedvencem.

Púdert nem szívesen dobok a táskámba, viszont mivel kombinált a bőröm, így napközben mattító papírral itatom fel az arcomról a felesleges olajat, így nem fog csillogni a bőröm.

Sokan szeretik napközben is befújni magukat a kedvenc illatukkal, viszont érthető módon nem szívesen mászkálnak drága és törékeny parfümös üveggel. Nekik remek választás az újratölthető illatkapszula, amibe egyszerűen belepumpálhatod kedvenc parfümödet és bárhova magaddal viheted, hiszen kisebb helyet foglal, mint egy toll.

Ti milyen kozmetikumokat hordotok a táskátokban?

Szandra