New York legforróbb trendjei a Maybelline új kollekciójában

2014. szeptember 04.
A Maybelline New York legújabb sminkkollekciója elhozza Neked a New York Fashion Week legforróbb trendjeit, a FASHION ZONE kollekciót. Larion Oscar, a Maybelline New York magyarországi sminkmestere, megreformálta az 50-es évek aranykorát, így született meg a VINTAGE EYE look. A karizmatikus ROCK IT look egyszerre fémes és ellenállhatatlan,mellyel titokzatos stílusvilágot teremt. A DIFFERENT STROKES look életérzése a női erő szimbolikája és a geometria párhuzamát hivatott bemutatni. Megmutatjuk, hogyan készítheted el ezeket a csábos sminkeket.

Vintage Eye Look

Az egységes, természetes bőrszínhez használd az Affinitone HD, bőrvédő, E-vitaminban gazdag, ultra könnyű, folyékony alapozót, majd fixáld le a selymes Affinimat púderrel. Az orcákat emeld ki az Affinitone Blush Peach, barackos árnyalatú arcpirosítóval az arc közepétől a halánték irányába, végig az arccsont alatt. A szem kiemeléséhez a Color Tattoo 24H, tartós szemhéjkrém, Permanent Taupe árnyalatát satírozd a mozgó szemhéj egészére, és az alsó pillatőhöz végig. Majd a Color Tattoo 24H On and On Bronze árnyalatát vidd fel a szemzughoz, a szem külső széléhez és satírozd össze a mélyítő vonal irányába. A Master Drama Khol éjfekete, tartós szemceruzával finoman emeld ki alul-felül a szempillatövet, majd satírozd el a kontúrszéleket. Szempilláidat a Volum’Express The Colossal Go Extreme dúsító szempillaspirállal fesd ki alul-felül. Szemöldöködet élénkítsd a Master Shape, szemöldökformázó ceruzával. Ajkad ragyogásához, válaszd a Color Sensational, méznektárban gazdag ajakrúzs Pink Brown árnyalatát.

Different Strokes Look

Legyen ragyogóan természetes és légiesen könnyed az alapozás. Az egységes bőrszínhez használd az Affinitone HD, bőrvédő, E-vitaminban gazdag, ultra könnyű, folyékony alapozót. Fixáld le a selymes, matt Affinimat púderrel. Az orcákat emeld ki az Affinitone Blush Peach, barackos árnyalatú arcpirosítóval az arccsont alatt. Szemöldöködet finoman élénkítsd a Master Shape szemöldökformázó ceruzával, a hajtő színével megegyező árnyalatot használva. A szem kiemelésére a Lasting Drama Gel Eyeliner, tartós krémtusra lesz szükség. Kezdésként húzz egy szép tusvonalat, majd a külső széléhez érve kissé húzd túl és kösd össze az alsó ívvel. Töltsd fel színnel a körülhatárolt területet. Majd ugyanezt tedd meg a belső szemzugnál is. Szempilláidat a Volum’Express The Colossal Go Extreme dúsító szempillaspirállal fesd ki. Az ajkak szenvedélyét fokozd a Color Sensational, méznektárban gazdag ajakrúzs, Lady Red érzéki árnyalatával.

Rock It Look

A természetes fedéshez kezdd a sminkelést az Affinitone HD, bőrvédő, E-vitaminban gazdag, ultra könnyű, folyékony alapozóval. Fixáld le a selymes, matt Affinimat púderrel. Az orcákat, emeld ki az Affinitone Blush Peach, barackos árnyalatú arcpirosítóval, az arccsont alatt. Szemöldöködet finoman élénkítsd a Master Shape szemöldökformázó ceruzával. A tekintet fémes titokzatosságához a Color Tattoo 24H, tartós, fekete szemhéjkrémet tedd a mozgó szemhéj egészére, majd alul is végig a szempillatőnél. A Color Tattoo 24H ezüst színét satírozd el a szemhéjad közepénél. Colossal Kajal fekete szemceruzával kontúrozd alul felül a szemet, majd a legvégén emeld ki vele a vízvonalat is. Szempilláidat a Volum’Express The Colossal Go Extreme szempillaspirállal dúsítsd, alul-felül. Ajkaid természetes ragyogásához a Color Sensational, méznektárban gazdag ajakrúzs, Peach Pearl Diamonds, légies árnyalatát válaszd.