A legsokoldalúbb sminkeszköz

2014. szeptember 03.
Elkölthetünk vagyonokat különböző sminkeszközökre, ecsetekre, pedig sokszor a legegyszerűbb és legolcsóbb dolgoknak vehetjük leginkább hasznát napi smink- és szépségápolási rutinunkban. A mai posztban szépségbloggerünk, Szandra megmutatja, hogy mennyi mindenre használhatjátok a fültisztító pálcikát.

4az1-ben sminkecset
Leginkább szemsmink elkészítésekor vehetjük nagy hasznát ennek az egyszerű, de nagyszerű eszköznek: a szempillák tövébe szemfestéket satírozhatunk vele, de a szemceruzával húzott vékony vonalat is elmaszatolhatjuk fültisztító pálcikával a füstös hatás. A belső szemzugba is könnyedén felvihetünk szemfestéket, de a gyakorlottabbak akár az egész szemhéjat is árnyalhatják vele.

Hibák korrigálása
Nincs is annál bosszantóbb, amikor a kész szemsminkedet összekened szempillaspirállal, velem is gyakran megesik. Ilyenkor csak fogj egy fültisztító pálcikát, amivel könnyedén eltávolíthatod a kis fekete foltokat.A rúzsodból került az ajkad vonalán kívülre is? Vagy nem sikerült tökéletesen egyenes, ívelt, egyforma tusvonalat húznod? Mártsd bele a fültisztító pálcikát egy kis sminklemosóba, így gyorsan és könnyedén korrigálhatod az apró hibákat.

Segítség körömlakkozásnál
Nem vagyok a legügyesebb, ami a körömlakkozást illeti, így rendszeresen kerül lakk a körmeim köré is. Ilyenkor csak fogok egy fültisztító pálcikát, belemártom a körömlakklemosóba és megtisztítom vele a köröm körüli bőrt. Az ügyesebb lakkozók viszont akár mintát is készíthetnek vele a körmükre.

Remélem hasznosnak találtátok ezeket a tippeket!

Szandra