Hangolódj az őszre körömlakkokkal!

2014. szeptember 17.
Az ősz beköszöntével nem csak a ruhatárunkat szeretjük az évszakhoz igazítani, hanem a sminkünket, sőt, akár a körmeinket is. Szépségbloggerünknél, Szandránál ilyenkor az élénk, nyárias, neonszíneket felváltják a letisztultabb, visszafogottabb, illetve sötétebb, mélyebb árnyalatok. Ma megmutja nektek a kedvenc őszi körömlakkjait.

Ősszel szívesen festem a körmeimet kicsit sápadtabb nude, vagy éppen szürkés, fátyolos, „fáradt” árnyalatokkal. Ezek a letisztult színek önmagukban is nagyon szépen mutatnak, de ha valaki unalmasnak tartja őket, akkor kombinálhatja őket más lakkokkal is.


A képen látható körömlakkok balról jobbra: Flormar Beauty Toys – BT04 Purr Cat, Golden Rose Rich Color – 102, Moyra Gel Look – 932 Caroline, Barry M Nail Paint – 115 Red Black, Catrice – 62 Must Have STEELetto, Golden Rose Jolly Jewels – 102

Főleg ilyenkor kerülnek elő nálam a lila különböző árnyalatai is: legyen az mély püspöklila, halvány piszkoslila, vagy éppen csillámló rózsaszínes lila, bármelyik jöhet. Ezen kívül előszeretettel nyúlok a hidegebb hónapokban a kék különböző variánsaihoz is.

Az évszak hangulatához nagyon jól illenek a sötét színek, nagy kedvenceim a már-már feketébe hajló, mély árnyalatok, legyen az bordó, kék, vagy éppen barna.

Ha pedig szeretnétek kicsit feldobni a manikűrötöket a szürkébb hónapokban, akkor díszítésként használjatok csillámos, glitteres fedőlakkot, vagy kiemelésként valamilyen csillogó árnyalatot csak az egyik körmön. De akár egy egyszerű mintát is festhettek, ahogyan a lenti képen is látható, esetleg készíthettek színes, csillogó francia manikűrt.

Ti milyen körömlakkokat használtok ősszel?

Szandra