Gyönyörű Marchesa minták díszítik a TONI&GUY limitált kiadású termékeit

2014. október 24.
A new york-i divathéten Mark Hampton álmodott laza, szélfútta kontyokat a kifutóra, a Marchesa őszi-téli kollekciójához. Szerencsére a dizájnerduó és az emblematikus angol hajápolási márka között tovább folytatódik az együttműködés, amely ezúttal nem a kifutón, hanem a ‘Limited Edition by Marchesa’ különleges termékkollekciójában ölt testet.

Két ízig-vérig brit márka találkozásából csakis valami tökéletes születhet. Itt lép a képbe a TONI&GUY Hair Meet Wardrobe. A hajápolási márka által képviselt filozófia mentén – miszerint a stílus nem csupán az öltözködés függvénye, annak fontos alkotóeleme többek között a frizura is – a TONI&GUY Hair Meet Wardrobe ismét közelebb hozza egymáshoz a divatot és a hajtrendeket. Az angol márka idén egy limitált kiadású termékkollekcióval jelentkezik, amely csomagolását a Marchesa dizájnerei tervezték.

A brand által jól ismert aprólékos gonddal és magas művészi értékkel elkészített és megálmodott darabokhoz híven, amelyek elsősorban bonyolultságuk és a részleteikben rejlő gyönyörűség miatt váltak egyhamar az igényességet kedvelő divatközönség kedvenceivé, a Marchesa öt TONI&GUY Hair Meet Wardrobe termék számára varázsolt új köntöst. Míg a termékek új öltözékét a skót felföld természetes szépsége ihlette, a termékeken látható virágminta egyensen a Marchesa 2014-es őszi-téli kollekciójából kúszott át az új csomagolásra. 

A főként styling termékeket tartalmazó limitált kollekció a “nőies, drámai valamint időtlen” Marchesa nők számára készült. Az alkalmi hétvégéktől kezdve a sikkes hétköznapokon át egészen a vörös szőnyegig, minden helyzetben csillogást csempész használói mindennapjaiba. 

A kollaboriáció a limitált szériás termékek csomagolásán túl más izgalmas meglepetést is tartogat a rajongók számára: a terveződuó elsőként az őszi London Fashion Week  kifutóin mutatja be SS15 kollekcióját!