Bobbi Brown mindenkit megtanít sminkelni

2014. október 17.
Szépségbloggerünk, Magdi Eduardo Ferreiraval, a Bobbi Brown európai művészeti vezetőjével töltött egy délutánt, ahol a megújult sminkleckéket próbálták ki együtt. Lássuk mit is jelent az újítás!

“A megfelelő ismeretek és termékek, illetve néhány hasznos tanács segítségével minden nő a saját maga sminkesévé válhat” – mondja ezt maga Bobbi Brown.

Világossá vált számomra, hogy ez a márka nem csak újabb kozmetikumokat szeretne lenyomni a torkunkon, hanem meg is fog tanítani arra, hogy hogyan használjuk a vásárolt termékeket helyesen. Ezzel tud kiemelkedni a többi márka közül, és most még nagyobb hangsúlyt fektetnek az oktatásra, ezért is újultak meg a sminkleckék.

Eduardo azt mondja, most sokkal hatékonyabb és személyreszabott az üzletekben nyújtott szol-gáltatás. Eddig “look” oktatás volt, tehát valamilyen komplett sminket lehetett megtanulni. Az új rendszerrel inkább specifikusan, kisebb területekre fókuszálhatunk, például: Problémánk van a tusvonal meghúzásával? Semmi gond, üljünk be és megmutatja nekünk a szakértő, hogy a szemformánkhoz milyen kialakítás passzol, hogyan és melyik termékkel tudjuk azt a legkönnyebben elkészíteni.

Az egészben a legjobb, hogy ezek a 10-20 perces kis oktatások pörgősek, személyre szabottak, és ingyenesek! Bátran menjünk be, és kérdezzünk, ha valami nem megy! Eduardo szerint így ismerhetjük meg legjobban a saját arcunkhoz és bőrünkhöz passzoló termékeket, technikákat, szezonális trendeket, és mégsem kell rászánni a fél délelőttöt. Azt mondja, a korrektor leckére mindneképp érdemes bemenni, mert az egyik leglátványosabb változást tudják elérni a vásárlók a korrektor helyes árnyalatának kiválasztásával és a technika elsajátításával.

Nem titok, hogy az egyik nagy kedvencem lett ez a márka, mert valóban jól használható termékeik vannak és nagyon közel áll hozzám az a sminkelési stílus, amit képviselnek, és borzasztóan szimpatikus, hogy az oktatásra is odafigyelnek. Szerintem érdemes benézni hozzájuk és egy-két trükköt ellesni, és így beszerezni néhány alapvető terméket a kollekciónkba.

Én az arcbőrömmel kapcsolatban kérdeztem, és több leckét is kipróbáltunk. Egészen pontosan a bőrápolást, a korrektort, alapozást, bronzosítót és az orcák & ajkak leckét. Kíváncsi voltam egyrészt a skincare termékekre, a hozzám passzoló árnyalatokra, és úgy egyáltalán, hogy mit tud tanácsolni egy profi. Ha kíváncsiak vagytok, hogy az én bőrömre pontosan miket javasolt, látogassatok el a blogomra is!

Magdi