Legyen csillogó, dús hajad!

2014. október 15.
Szépségbloggerünk, Szandra ezen a héten azt mutatja meg, hogyan teheted csillogóbbá és dúsabbá a hajadat.

Korábban nem foglalkoztam olyan sokat a hajammal, a samponon és balzsamon kívül kevés kiegészítő hajápolót, hajformázót használtam. Azonban az utóbbi időben felfedeztem néhány remek terméket, amivel a haj még csillogóbbá és dúsabbá varázsolható, ráadásul ezek száraz hajon (is) alkalmazhatók. Ma ezeket szeretném megmutatni Nnektek.

Ha száraz, igénybe vett és töredezett a hajatok, akkor mindenképpen a hajolajak használatát javasolom. Ezek használhatok nedves és száraz hajon is, a fényes és puha sörény garantált. A kedvencem most a Schwarzkopf Professional BC Oil Miracle Rózsaolaj, ami az előbb említett kedvező tulajdonságok mellett isteni rózsa illatával is elvarázsolt.

Egy kis plusz csillogás mindig jól jön a hajnak, főleg ha valamilyen különleges eseményre készültök. A TONI&GUY Glamuor Hidratáló fényspray egy nagyon könnyű permet, ami a már megszárított hajra fújva extra fényessé és csillogóvá teszi tincseidet.

A hajszárítás és egyenesítés utáni első napon sokszor úgy veszem észre, hogy kicsit talán lelapult a hajam, viszont találtam egy szuper formázó krémet, amit száraz hajon a töveknél és a haj teljes hosszán is lehet alkalmazni. A Schwarzkopf got2be Souffle egy nagyon könnyű, habos állagú hajformázó krém, ami dússá és fényessé teszi a tincseimet anélkül, hogy elnehezítené azokat, valahogy visszaköltözik az „élet” a hajamba.

Az utolsó kedvencem pedig kicsit szárazsampon, kicsit hajformázó és kicsit hajspray is, vagyis igazi multifunkciós termék. A Kérastase V.I.P. tőemelő hatású por állagú spray a hajtövekre fújva tartást és volument biztosít, ráadásul én úgy vettem észre, hogy mivel por állagú, így valamennyire mattít is, vagyis ha már nem frissen mosott a hajad, akkor is jó szolgálatot tehet.

Ti milyen hajformázókat használtok?

Szandra