Hónapok óta tartó várólista a világ legjobb sminkecseteiért

2014. december 23.
Wayne Gloss sminkmester ecseteire több mint 13 ezres a várólista.

Wayne Gloss sminkmester – akit többek között a YouTube-ra feltöltött sminkes videóinak köszönhetően lett világhírű – 2013-ban dobta ki első ecsetkészletét, amit kevesebb, mint 5 perc (!) alatt el is kapkodtak online.

Idén újabb őrületre lehetett számítani, ám már jóval nagyobb raktárkészletet halmoztak fel a még így is exkluzív, limitált szériájú sminkecsetekből, amit a beautylish.com oldalán lehet megrendelni.

A ‘Holiday Brush’ ecsetkészlet megrendelésére több, mint 13 ezren iratkoztak már fel, pedig egy ecset ára 28 dollár  (kb. 7200 Ft) és 85 dollár (kb. 22 000 Ft) között mozog, míg egy díszcsomagolású készletet 210 dollárért  (kb. 54 600 Ft) lehet megvásárolni.

De miért is olyan népszerűek ezek az ecsetek? Többek között azért, mert multifunkcionálisak: mindegyik darabbal ugyanolyan hatékonyan fel lehet vinni az alapozót és a púdert, mint az bronzosítót, ráadásul 100 százalékban bió alapanyagokból, valódi emberi hajszálakból készült az ecsetek sörtéje, melyeket saját kézzel készítettek el Japánban.