Babor Nemzetközi Modellverseny – Szavazz a magyar lányokra!

2015. augusztus 06.
A BABOR nemzetközi modell versenyt hirdetett a 2016-os új Make-up kampányához! A kiválasztott lányok szerepelnek 2016-ban a BABOR Make-up terméksorozatának reklámkampányában, melyet a világ 60 országában láthatnak majd!

Szavazni a BABOR Magyarország Facebook oldalán lehet a Contest címkére kattintva. Itt több, mint 60 ország versenyzőjének a fotója jelenik meg véletlenszerű sorrendben. Érdemes megosztani ismerőseinkkel a kiválasztott modelljelöltet, hogy őket is szavazásra bíztassuk!

BABOR, a bőrápolás szakértője

A Babor professzionális kozmetikai termékei nők milliói számára jelentenek egyet a luxus szépségápolással az egész világon.A márka sikerének titka 1956-ra datálódik, amikor Dr. Michael Babor kifejlesztette a legendás Hy-Öl letisztító terméket. A BABOR Cosmetics ma a világ 60 országában van jelen egyénre szabott bőrápolási sorozataival, amelyekben a leginnovatívabb összetevőket használják fel.  A világmárkák élvonalából a magas hatóanyag koncentrátumú szépség ampullák emelték igazán magasra.

A berlini döntőbe került lányokat Peter Schmidinger, a BABOR Make-up vezető sminkmestere várja majd, hogy felkészítse őket a berlini fináléra. Mindhármuk részt vesz a fotózáson, és komoly pénzdíjazásban is részesülnek. Az első helyezett 3.500 Euro díjat nyer, a 2. helyezettnek 3.000 Euro, a 3. helyezettnek pedig 2.500 Euro a jutalma.
„Küldetésünknek érezzük, hogy összefogjunk, és közösen tegyük még ismertebbé a legendás magyar szépséget. Szavazzunk magyar lányt a döntőbe!” – kéri Kalcsu Balázs, a Kalcsu Cosmetics ügyvezető igazgatója, aki a BABOR termékek magyarországi képviseletét vezeti.

A modellversenyre jelentkezőket a Babor Magyarország Facebook oldalán lehet megnézni, a Contest címszó alatt. Szavazz a magyar lányokra! Fogjunk össze és jutassunk magyar lányt a döntőbe!

További információ: www.babor.hu
Szavazás: www.facebook.com/babor.kozmetikumok