Bemutatkozik az arc divatja

2015. augusztus 20.
Több mint 700 vadonatúj szépségápolási termékkel bővült a H&M kínálata. A kívül-belül megújult dekorkozmetikumok és kozmetikai eszközök augusztus 24-étől kaphatóak a H&M kiválasztott üzleteiben, valamint online.

A H&M újabb termékpalettával bővül: női-, férfi-, gyermekruházati, valamint kiegészítő-részlege mellett egy több mint 700 vadonatúj termékből álló kozmetikai részleggel is bővült, felváltva a H&M eddigi szépségápolási termékeit. Az új kozmetikai részlegen minden megvan, amire egy nőnek a sminkeléshez szüksége van: az alapozóktól kezdve, a púdereken és pirosítókon át, egészen a legkülönfélébb rúzsokig, szemfestékekig és körömlakkokig, valamint a kozmetikai eszközökig minden megtalálható a több mint 700 termék között, amelyek szezonálisan új, limitált kiadású színkollekciókkal egészülnek ki.

„Ebben a teljeskörű termékpalettában minden megtalálható, ami egy komplett sminkhez kell, legyen szó klasszikus, természetes vagy divatos stílusról. A minőség az egyik legfontosabb tényező volt a termékek megalkotásánál. Nagyon izgatottak vagyunk, hogy végre a boltokba kerültek és bárki számára elérhetőek a szépségápolási termékeink” – mondta Sara Wallander, a H&M Beauty koncepció tervezője.

Az Olaszországban gyártott termékek a világ 40 országában, több mint 900 üzletben lesznek elérhetők. Magyarországon elsőként a Vörösmarty téri, az Aréna Plázában és a Ferihegy Market Centralban található üzletekben nyílik kozmetikai részleg.

A nyitás napján, augusztus 24-én a Vörösmarty téri H&M üzletben bárki kipróbálhatja a legújabb sminktermékeket: Oscar Larion sminkmester és csapata 14:00 és 18:00 óra között szépségápolási tanácsokkal és sminkeléssel várja az érdeklődőket.

Bővebb információk az eseményről itt találhatók!