Zafírékszer – lehet divatos a felnőtt fogszabályzás?

2015. augusztus 23.
A legtöbb fiatal rémálma a fogszabályzó viselése, melynek az emlékétől gimnáziumi éveik után igyekeznek megszabadulni. Napjainkban azonban a teljesen átlátszó és észrevehetetlen felnőttfogszabályzókat olyan világsztárok is választják, mint Tom Cruise, JustinBieber és Katherine Heigl.

A világhírességek mellett a legtöbb nő is tisztában van vele, hogy a férfiak meghódításának és a magabiztosságnaka szép és elbűvölő mosoly milyen fontos eszköze. Emellett napjainkban a férfiak is kezdik felfedezni, hogy egy csábos nevetés mennyire hatásos tud lenni a női szívek elnyeréséhez vezető úton és a munkában is sikeresebbé teheti őket. De mivel nem mindenkinek adatik meg a tökéletes mosoly, ezért mára sok olyan fogszabályozó eszköz van forgalomban, amely nem tesz gyerekes, nevetséges benyomást. Közülükis a legszebb a zafír kristály fogszabályozó. A zafír kristály fogszabályzást a világ számos országában, így hazánkban is használják. E technika előnyeiről kérdeztük a Londonban és Pesten is működő Forest & Ray fogorvosi szalont. 

Miért a zafír?

A cég vezető fogorvosai elmondták, a zafír kristály fogszabályozónak csak a brekettjei készülnek zafírból, amelyeket a fogakhoz rögzítenek. Ez az anyag számos hasznos tulajdonsággal bír, pl. teljesen átlátszó és szinte láthatatlanná válik a szájban. Mivel nem színeződik el, bármilyen fogállásnál felrakható. Egy fogszínű ívvel kiegészítve tökéletesen esztétikus megoldást tud nyújtani a fiatalok és a felnőttek fogszabályozása során is.

Szépség és egészség együtt

Ezeken az előnyökön kívül számos egészségügyi pozitívumai is vannak az ápolt, szabályozott fogaknak. Könnyebb tisztítani és karbantartani őket, kevesebbszer lyukadnak ki és simábbak a fogfelületek.A felnőttkori esztétikus fogszabályozásebben nyújt segítséget, sőt azoknak is jót tesz, akik visszatérő fogászati problémákkal küszködnek. Ahogy a szakemberek rávilágítanak, a fogszabályozás után ezek a problémák megszűnnek, ugyanis az egyenes fogazat jóval könnyebben tisztítható, mint az egyenetlen.

Kinek ajánlott a zafír fogszabályzás?

A fogászati rendelő fogorvosaielmondták, a zafír kristály breketteket minden olyan páciensnek ajánlják, akinek számít a jó megjelenés már a kezelés ideje alatt is.És hozzátették, a szép nyári mosolyért még kedvezményben isrészesülhetnek a felnőtt fogszabályzásra vágyók.

További információ: www.frdental.hu

Szerzők: Ravas Lili, Amy Newson