Itt a L’Oréal Paris első e-szépségnagykövete

2015. október 17.
A 21 éves Kristina Bazan tornádóként robbant be a köztudatba, miközben a feje tetejére állította a bloggervilágot is. 2011-ben indította el Kayture nevű divatblogját, mellyel több millió követőt szerzett a közösségi médiában és belépést nyert a divatvilág elitjébe. Outfitjeibe és szépségtippjeibe ez egész világ beleszeretett.

„Kristina tökéletesen megtestesíti a L’Oréal Paris nőideálját. Egy igazi sminkmániásként megmutatja, hogyan tud bárki könnyedén merész és kifinomult sminkeket készíteni és hogyan lehet magabiztos. Világszerte arra inspirálja a nőket, hogy higgyenek a saját szépségükben. Ez az az üzenet, ami mellett a L’Oréal Paris mindig is kiállt, és ezért is vagyunk rendkívül boldogok, hogy a L’Oréal Paris csapatához csatlakozott az első e-szépségnagykövet.”- mondta Cyril Chapuy, L’Oréal Paris Brand Global President.


(Fotó: Profimedia – Red Dot)

Kristina Svájcban és az USA-ban nevelkedett, és már nagyon fiatalon szenvedélyesen érdeklődött a divat és a művészetek világa iránt. Gimnáziumi évei alatt a Lookbook-on kezdte el megosztani outfitjeit. Nem sokkal ezután elindította blogját „Kayture”-t, ahol fotósorozatokban megosztotta elegáns szettjeit és fantasztikus utazásait. Kayture az egekbe szökött és Kristina befolyásos, világszerte ismert bloggerré vált, melynek köszönhetően számos rangos együttműködésre is lehetősége nyílt.

A szépségápolás és a divat iránt érzett elkötelezettségének  köszönhetően mindig egy lépéssel a trendek előtt halad, élményeinek egyedi megosztásának köszönhetően pedig sokakat inspirál és példaképpé vált. A L’Oréal Paris csapatából pedig nem hiányozhat egy ilyen karizmatikus tehetség.

„Hatalmas megtiszteltetés, hogy én lehetek az első e-nagykövet, és  csatlakozhatok a L’Oréal Paris nagyszerű családjához. Így lehetőségem van, hogy továbbra is bátorítsam a nőket és a férfiakat, illetve hogy arra inspiráljam az embereket, hogy mindig higgyenek az álmaikban és harcoljanak érte, bármi legyen is az. Mindannyian a legtöbbet hozhatjuk ki magunkból, ha támogatjuk egymást és emlékeztetjük magunkat arra, hogy semmi sem lehetetlen. Az élet tele van fantasztikus lehetőségekkel, amik csak arra várnak, hogy felfedezzük őket. Ezt az új lehetőséget, hogy én is szépségnagykövet lettem, szeretném arra használni, hogy  pozitív üzenetet közvetítsek a nőknek világszerte a szépségről, mert mindenki megérdemli”- mesélte Kristina