Sminkelj úgy, mint az Intimissimi-modellek!

2017. augusztus 22.
Ha már unjunk a jól begyakorolt sminkrutinunkat, de a kifutók kreációit mégis távol érezzük magunktól, az Intimissimi on Ice jégshow face chartjai kellő inspirációt adhatnak az otthoni kísérletezéshez.

Lehellet könnyű színek, játékos textúrák és a görög istennők bája: a Kiko termékekkel készült színpadi sminkeket egészen nyugodtan lekoppinthatjuk hétköznapi vagy alkalmi megoldásokhoz is. Annál is inkább, mert a jégshow stábjának bevallása szerint a legfontosabb tulajdonsága a make-upoknak, hogy gyorsan és egyszerűen elkészíthetőek, hiszen a színházi karakterek átsminkeléséhez villámtempóra van szükség a backstageben.

Az Artemis-smink középpontjában a feltűnő, alsó szempillasornál húzott tusvonal áll. Ezt a trükköt érdemes ellesnünk, ha igézően nagy szemekre vágyunk: a küső résznél húzott tusvonal optikailag nagyítja a szemet, amelyet a belső szemzug nude porpúderrel való kiemelése erősít fel.

Sokunk a matt finisht ígérő alapozókat és púdereket emeli le automatikusan a boltok polcairól. De rosszul tesszük, mert gyakran természetellenes hatást elérhetünk el vele. Különösen nyáron jó barátunk lehet a kifutókon közkedvelt porcelános fényű alapozó, vagy az idei év sztárja, a highlighter, hiszen ezekkel finoman kiemelhetjük az arcunk természetes fényét.

Idén egyértelműen hódít a különleges textúrák keveredése a sminkekben. Kirké ókori varázslónő a szemére is lenyűgöző kompozíciót varázsolt, melyben a matt púderszínű szemhéjpor és a csillámos tus találkozik. A bátor színhasználat mellett a metálos tus szemöldökcsonton való használatát is eltanulhatjuk.