3 itthon is elérhető alapozó sötét bőrre

2017. november 28.

1. MAC Studio Fix Fluid

A M.A.C egyik legnépszerűbb sminkalapozója szerencsére sötét árnyalatban is elérhető itthon. A széleskörű UVA/UVB SPF15/PA++ fényvédelemmel felturbózott termék hiperkönnyen felvihető, építhető, és egyenletesen keverhető textúrája 24 órán át tartó hatást ígér. Emellett segít eltüntetni a pórusok és bőrhibák adta egyenetlenségeket, és hibátlan megjelenést kölcsönöz a bőrnek.

Ár: 10 100 Ft/30 ml

2. NYX Total Control

Hatalmas piros pont a NYX-nek, amiért a magyarországi kínálatában is forgalmaz több sötét árnyalatú alapozót is. Egyik kedvencünk a márka pipettás kiszerelésű terméke, a Total Control. A gyors és könnyű felvitelt biztosító kiszerelés higiéniai szempontból is sokkal megbízhatóbb, mint tégelyes társai. Ráadásul a bársonyos matt hatást ígérő folyékony alapozó építhető fedést ígér, így igazán komplex terméket kapunk a pénzünkért.
Ár: 5300 Ft /13 ml

3. Douglas Make-up 12 Foundation

A Douglas saját márkája is gondol a hazai sötétebb bőrű vásárlóközönségre. A márka 12 órás fedésű folyékony sminkalapozója krémes textúrával és extraerős fedéssel biztosít tökéletes megoldást minden bőrtípus és bőrszín számára.

Ár: 5990/25 ml

+1 Isadora Foundation Color Blender

Az alapozónk árnyalatán egy pillanat alatt sötétíthetünk az Isadora szuper termékének segítségével. Csupán a kézfejünkre kell kennünk a kívánt alapozót, majd 1-2 csepp színmódosító szérummal összedolgozni az eredeti alapozót a tökéletes árnyalat érdekében. A magas koncentrátumú, folyékony pigmenteknek és a rétegezhető formulának köszönhetően bármely sminknek remek alapot szolgáltathat a Color Blender.

Ár: 8990 Ft /15 ml