3 izgalmas szépségtrend az ünnepekre!

2017. december 15.
Az idei trendek a túlzásokról szólnak, de szigorúan csak egy-egy részt kiemelve, így bátran kísérletezhetünk vele. Merész, ha bevállalunk egy-egy erősebb tusvonalat, mégsem vakmerő, inkább különleges dísze lesz az ünnepeknek.

Makulátlan ragyogás

Ragyogó, hibátlan bőr, nude árnyalatokkal, mintha csak most keltél volna! A no make up elemei az üde bőr, a kipirult orcák és a természetes, élettel teli ajkak. Fontos, ha ilyen sminkkel érkeznél valahova, előtte mindenképp szükséged lesz az extra hidratálásra. Figyelj a pontos alapozásra és emeld ki a szemöldököd természetes játékát. Egy kevés ajakápoló és egy kis spirál, nude árnyalat a szemhéjadra és már kész is a harmonikus összhatás. A csillogást megkoronázhatod highlighterrel is.

Húzd túl!

Az erősen meghúzott fekete vonalak, geometriai formák hódítanak idén azok között, akik a szemüket szeretnék kihangsúlyozni. Egy íves vonal az alsó pillák tövébe, mely követi a szemed vonalát vagy egy merész húzás a szemek fölött pár centire is bátran belefér. Félsz az erős vonalaktól? Hangsúlyozd csak a pilláidat, és készíts magadnak extra lookot a ’60-as évekből!

Szabálytalan ajkak

Míg a szemeknél az erős, határozott vonalvezetés, a rúzsok tekintetében az elmosódott határok dominálnak. Színben válassz a bogyós gyümölcsök árnyalatai közül és hagyd, hogy az eddig oly kifinomult vonalak, most kicsit túláradjanak ajkaidon.

Fotók: Imaxtree

Szerző: Dóczy Júlia