3 kedvenc hajápoló csomagunk karácsonyra

2017. december 05.
Íme három nagyágyú az ünnepi szépségcsomagok terén, melyek nem csupán ultramenő designjukkal, de remek szépségápoló termékeikkel is magukra vonják a figyelmet, ha ajándékválasztásra kerül a sor.


1. Maria Nila Head & Hair Heal

A svéd márka teljeskörű hajápolást ígérő karácsonyi szettje gyönyörű fekete-arany, ajándékdobozszerű csomagolásban érkezik hozzánk. A szettben lévő gyulladáscsökkentő és hajnövekedés-stimuláló sampon és balzsam pirocton olamin és természetes Aloe Vera tartalmával kezeli és megelőzi a korpás fejbőrt, valamint egyéb bőrproblémákat. Illetve olyan szuper összetevőkkel, mint az E vitamin, apigenin és peptidek stimulálja a hajtüszőket az intenzívebb hajnövekedésért.

Ezeken felül oleanolsavval is felturbózták a terméket, ami a hajhullást megelőző hatásáról méltán híres összetevő. A Szulfát- és parabénmentes csomag 100%-osan vegán, így akár a nagyon tudatos szeretteinknek is nagyszerű ajándék lehet. Ráadásul az ápoló termékekhez most még egy kíméletes, gyömbér illatú szappan is jár, a legteljesebb kényeztetés érdekében.

Ár: 16 200 Ft

2. Kérastase – Felelősségteljes luxus csomag

A Kérastase tudatos kollekciója, az Aura Botanica luxusminőségű termékeivel méltó ajándék karácsonykor is, hiszen a gyönyörű mélybordó design igazi csodaszereket rejt. Az aromaterápiás, kímélő sampon az élettelen hajat az 96%-ban természetes összetevőinek köszönhetően újra ragyogóvá és élettelivé varázsolja, ebben pedig hű társa a Soin Fondamental mélyhidratáló kondicionáló, szintén szilikon-, szulfát- és parabénmentes formulával.

A csomag különlegessége a kétfázisú olajos permet, mely a hidratálás végső szakaszában koronázhatja meg a hajápolási rituálénkat.

Ár: 11 900 Ft

3. Pasik kedvence: Paul Mitchell-Mitch: Own Your Look Gift Szett

A komplex kis szett már a hipszter lookkal belopta magát a szívünkbe, de a külcsínyen túl érdemes a termékekre is vetni egy pillantást. A szett Erős Csapás becenevű mélytisztító samponja magáért beszél. A panthenol és az agave kivonatnak köszönhetően remekül regenerálja a hajat, de e mellett élénkít és felfrissít, friss cédrus illatot hagyva maga után. Illetve az összes szennyeződést és a haj-formázó anyagok maradékát is eltávolítja a hajról.

Ehhez párosul a márka matt, modern textúrájú formázója, a Reformer. A termék a felvitel során könnyű és lágy állagú, de a szójabab olaj, gyapot mag olaj és pálmaviaszt tartalmazó termék mégis azonnali erős tartást ad. Férfihaj nem is kívánhat ennél többet!

Ár: 10 100 Ft