3 újévi smink – egyenesen a kifutókról

2017. december 27.
Megnéztük, hogy a 2017-2018-as őszi-téli kifutói sminktrendek közül melyek azok, amelyeket szépen, és izgalmas formában idomulnak a szilveszteri bulik forgatagához. Három különböző, de a maga nemében különleges és figyelemre méltó make-up következik!

Adam Selman – Újhullámos nude

Selman bemutatóján meseszépen mutatták be, milyen is az, amikor egy smink alkalmi, és úgy ragyog, hogy azt csak az értő szemek veszik észre. Azoknak ajánljuk, akik kifejezetten kerülik a vakolathatást, vagy pedig a nude terán szeretnének valamilyen különlegesen finom, de macerás sminket kipróbálni. Hibátlan alapozás, visszafogott földszínű, selyemfényben játszó szemhéjsminkek kellenek hozzá, és az, hogy lemondjunk az erős ajak- és szempillafestésről!

Elie Saab HC – A hippibe oltott tündérlány

Visszafogott, finom szemceruzavonal a belső vízvonalakon – ez az, ami megadja ennek a sminknek az alaphangulatát, na és egy kis tüzes tekintet járulhat még hozzá az est sikeréhez. A pillák végére kerül némi szempillaspirál, amit egy kis cseresznyés árnyalatban játszó ajakfénnyel bolondíthatunk meg.

Galia Lahav – A kortárs diszkókirálynő

Azoknak ajánljuk ezt a sminket, akik a csillámok erejében hisznek, de idén valamilyen új formában próbálnának tündökölni. Bevállalós smink, mert egyszerre szem-és szájhangsúlyos, de mikor, ha nem most érdemes bevetni? Ugyanakkor a precizitás miatt ad egyfajta karakteres, határozott szexis jelleget is, csak tudjuk viselni! A csillámfaktor helyet itt a vastagon, merész ívben húzott tusvonal színe az, ami ünnepivé teszi a make-upot, ami lehet akár lila, de akár kék színű metálfényű tus is.

Fotók: Imaxtree.com