Újgenerációs szépségprojekteket díjaz a nemzetközi Marie Claire

2018. január 15.
Íme a Prix d’Excellence de la Beauté Digitale 5 döntős projektje, melyek innovatív megoldásaikkal és a társadalmi felelősségvállalás terén végzett úttörő munkájukkal kiemelkednek a szépségappok rengetegéből.

MISTER K FIGHTING KIT

A Fighting kit egy szolidaritásprojekt a rákos nőkért. A nemes célt kitűző szépség- és divatcsomag a betegség méltóságteljes megküzdésében segít – ráadásul hihetetlenül minőségi és ízléses módon. Sosem volt még ilyen hasznos a divat!

BIUTAG

Mondj igent a kedvességre! – szól a brand jelszava. Az app nem másra ad lehetőséget, mint hogy megoszthassuk másokkal a legnagyobb „beautymatch”-einket. Ha elvesztünk a termékek útvesztőjében, legyünk akár sportos alkatok, sminkőrültek, veganok vagy a top trendek követői, az app segít rátalálni a leginkább nekünk való termékekre. Majd a matcheket publikálhatjuk is, így terjesztve a rátalálás örömét.

LUCETTE

Ez a kis app a személyes beautytanácsadói pozícióra pályázik.  A cyber-tanácsadó 100%-ban személyre szabott opciókat ajánl nekünk szépségtermékek és tippek terén. Nincs több mellényúlás a drogériák polcain!

WUNDR

Look, detox, zen, boost: íme a négy kategória, mely segítségével egy olyan személyre szabott wellness élményben lehet részünk, amely feltérképezéséhez még csak ki sem kell lépnünk a házból. Az app segít megtalálni a hozzánk leginkább illő szolgáltalás, hogy az élet minden területén kihozhassuk magunkból a maximumot.

TREATWELL

Európa legnagyobb időpontrendszerezője a legszuperebb segítőnk lehet, ha már okozott valaha bonyodalmat a foglalások összeszinkronizálása. Legyen szó szépségről, divatról vagy egyéb sport- és wellnesskezelésekről, ha az appra bízzuk az időpontok rendszerezését, garantáltan egyikről sem fogunk lemaradni. Ráadásul szuper last minute ajánlatokat is elcsíphetünk, ha szorgalmasan csekkoljuk a profilunkat.