25 millió ember próbálta ki 2 nap alatt ezt az új frizuraappot

2018. január 26.
2 nap alatt 25 millió ember töltötte le, és ezzel a 2. helyre ugrott a Livestyle applikáció kategóriában, a STYLE MY HAIR 3D nevet viselő applikáció.


Az applikáció különlegessége, hogy most már 3 dimenzióban, élőben választhatunk és próbálhatunk ki különböző frizurákat. A legújabb frizura trendeket is bemutató app a L’Oréal Professionnel innovációja.

A legújabb technológiának köszönhetően a hajszálak most könnyen követhetőek az applikáció élő használatakor, vagy akár rögzített kép szerkesztésekor, bármely hajtípus esetén. Ez a módszer mély neurális rendszereket használva észleli a frizura alakját és szerkezetét, valamint lágyabb rendszerek segítségével a frizura körvonalát is érzékeli.

A brand ezzel az első a professzionális hajápoló márkává lépett elő, amely megalkotta a 3 dimenziós „real-time” hajszín változtatás lehetőségét a Style My Hair, saját fejlesztésű applikációján belül. A kibővített valóságon alapuló frizura-átalakító technológia mesterséges intelligencián alapszik és majdnem frissen, és ropogósan letölthető az App Store-ból, de hamarosan az Android telefonokra is elérhető lesz.

Az app videóját megnézhetitek a márka Instagram-oldalán, ITT.