2018 legnagyobb tavaszi beauty trendjei a Pinterest szerint

2018. február 07.
Mutatjuk, mik azok a Pinteresten futó szépségtrükkök, arcápolási csodák és sminktermékek, amikért megőrülünk majd a tavaszi szezonban!

Fényes szemhéjak

Felejtsük el a matt szemfestékeket, mert tavasszal a fényes, csillogó pasztellárnyalatokat imádjuk majd. Külön jó hír, hogy ezeket a vizes fényű, többnyire gél vagy krém állagú termékeket használni is egyszerű lesz: csak mártsuk ujjunkat a szemfestékbe és egyengessük el a színt szemhéjunkon.

Óriási szempillák

Ha a műszempillát nem is vállaljuk be, készüljünk fel rá, hogy a hatalmas, égig érő szempillák hódítanak majd. Szóval ideje beszerezni egy jó szempillaspirált, és nyugodtan vegyünk hozzá pillanövesztőt és göndörítőt is az igazán drámai hatásért!

Arcpermetek

Rengetegen vannak, akik a melegebb napokon amúgy is frissítő arcpermetekhez nyúlnak, ők már biztosan örülhetnek ennek a tavaszi szépségtrendnek. De az is lelkesedhet, aki még nem próbálta ezeket a könnyen használható, hidratáló termékeket, ugyanis egyszerű, de nagyon kellemes a használatuk.

Jade roller

A kínai iparművészet egyik tipikus alapanyagát jelentő jade-kő megérkezett a szépségiparba is, méghozzá vérkeringést fokozó, rollerek formájában. Ezek a kis eszközök állítólag csodát tesznek a fáradt, puffadt arcok, ráadásul gyönyörűen mutatnak a pipereasztalon!