Kedvenc rajzfilmeidből csinált palettát a Nickelodeon

2018. február 10.
Ha a '90-es években voltál gyerek, biztosan ismerősek lesznek az olyan ikonikus rajzfilmek, mint a Fecsegő Tipegők vagy a Hey, Arnold. Többek közt ezek is rákerültek a Nickelodeon vagány szemfesték palettájára.

2018-ban már azokat is megütheti a szentimentális nosztalgia-hangulat, akik a ’90-es években voltak gyerekek, és valószínűleg épp erre játszott a Nickelodeon is legújabb húzásával. A népszerű rajzfilmes csatorna egy különleges szemfesték palettával tört be a szépségiparba, ami kedvenc gyerekkori rajzfilmeinket idézi meg.

A VHS-re hajazó palettán az összes régi kedvenc megjelenik: ott van például a Hey, Arnold, a Fecsegő Tipegők, a Ren és Stimpy show, a Rocko modern élete és a zseniális Macseb is. A hangulathoz passzolóan a paletta színei is egyfajta gyermeki játékosságot és merészséget képviselnek, szóval csak az vásárolja meg, aki tud mit kezdeni a királykék, élénk rózsaszín, narancssárga vagy bordó szemfestékekkel. A paletta egyébként most akciósan 14 dollárba kerül és a HotTopic oldalán lehet megvásárolni.