Valentin-napi manikűrök a kifutókról

2018. február 14.
Lássuk be, nem könnyű megtalálni a tökéletes manikűrt a szerelem ünnepére. Hiszen ilyenkor az izgalmas és romantikus megoldások kerülnek fókuszba – de mégis az ízlésesség határain belül szeretnénk maradni. A következő körömtrendek egyenesen a nemzetközi kifutókról adhatnak nekünk inspirációt, milyen is legyen a manikűrünk február 14-én.

Lilát lilával!

Öltözzünk az év színébe, vagy dekoráljuk vele az otthonunkat, ez a két lila árnyalat jól megfér egymás mellett: a visszafogott pasztell árnyalat a körmökön, míg a markáns lilásbordó rúzs formájában indul hódítóútjára Valentin-napon.

Fukszia harmónia

Maradjunk továbbra is az örök klasszikus rúzs-manikűr kombónál, ezúttal vibráló fukszia árnyalatban. Egy kis highlighterrel a tavasz frissességét is magunkon hordozhatjuk – már februárban is.

Kísérletezők kedvence

Ez a műköröm biztosan nem fog visszaköszönni az utcán! Az újragondolt francia manikűrt egy ízléses lila mintával bolondította meg a készítője, mely nem csak a kifutón, de bevállalós trendszetterek körmén is megállja a helyét.

Örök klasszikus bordó

Van, ami sosem megy ki a divatból: ezzel a bordó, klasszikus formájú körömmel biztosan nem fogunk mellélőni a szerelem ünnepén sem. Egy kis izgalmat viszont vihetünk a megjelenésünkbe, ha a szezon egyik nagy kedvencét, a rózsaszín szemhéjpúdert, és hozzá illő bogyós gyümölcs színű rúzst használunk a bordó körmökhöz– mindkettőt elsatírozott kontúrokkal.

Éljen a glitter!

Valentin-napon természetesen a glitter is simán belefér a szettünkbe. Az ezüst szálak és a tűzpiros verhetetlen párost alkotnak a körmökön is.

Dekomponált bordó

A modern esztétika kedvelőinek izgalmas lehetőségeket tartogathat a dögös bordó dekomponált változata. Ráadásul optikailag nyújthatja is az ujjainkat ez a különleges avantgárd manikűr.

Rosegold csillogás

A rózsaarany trend még mindig dübörög, természetesen a körömtrendek terén is. Ha a metálos fényű lakkot túl soknak érezzük, akkor a klasszikus fehér körömvégek helyett az arany rózsaszínes árnyalatát próbáljuk ki csak azon a kis területen. Magasfényű, szaténos szemhéjpúderrel és visszafogott rúzzsal (vagy akár színezett ajakápolóval) verhetetlen kombó!