Pucér szépségtermékek apák napjára

2018. május 15.
Az apák napja - június harmadik vasárnapja - arról szól, hogy elmondjuk, mennyire fontosak nekünk az apukák, és megköszönjük nekik a sok türelmet és megértést, amit tőlük kaptunk. Ünnepeljük együtt az apákat a Lush vadonatúj apák napi kollekciójával, tele pucér, öntartósító és vegán termékekkel...

A Lush a kezdetektől fogva küzd a felesleges csomagolás ellen, és természetesen az idei apák napi kollekció sem kivétel. A termékeik körülbelül 40 százaléka „pucér.” Ha mégis csomagolásra van szükség, a híres fekete tégelyeket használják, melyeket egy ajándék arcpakolásért cserébe visszaválthatók. A visszaváltott fekete tégelyeket kitisztítják, majd ledarálják a Lush dorseti Zöld Központjában, megolvasztják őket, hogy aztán új tégelyeket készítsenek belőlük.

Mark Constantine, a Lush társalapítója így nyilatkozott: „a csomagolás szemét, melyet túl sokáig kellett elviselnünk. Napjainkban a vásárlók is egyre inkább igénylik a környezettudatos gondolkodást a gyártók és a kereskedők részéről.” A Lush apák napi kollekciója ennek szellemében kivétel nélkül pucér, csomagolásmentes termékeket tartalmaz, hogy felesleges hulladék nélkül ünnepelhessük az apákat. Na de következzen a lényeg, vagyis három kedvencünk a kollekcióból.

Moustacio Szappan – bajszos kérdés…
A pálmaolajmentes, kézzel készült szappan serkentő, friss mentaforrázat, a fodormentaolaj a mentolkristályokkal együtt frissít fel, míg a kakukkfű gyengéden tisztít.

Dirty Springwash pucér tusfürdő
A hűs hegyi forrás kristálytiszta vizét idéző tusfürdőben a mentolkristályok és a fodormentaolaj lehűtenek, a finom tengeri só pedig átmossa a testet.

Superdad fürdőbomba
Nem minden szuperhős visel palástot. Vannak, akik szívesebben öltöznek a guajakfa és a tömjén füstösen édes illatába.