Nagyon nem mindegy, hogyan fésüljük a hajunkat

2018. május 03.
Egyre nagyobb figyelmet szentelünk annak, mit is kenünk a hajunkra, és hogy hogyan tudnánk leginkább megőrizni a hajkoronánk szépségét, arról viszont sokkal kevesebb szó esik, hogy a fizikai hatások, elsősorban a nem megfelelő minőségű hajkefehasználat, mekkora károkat tud okozni. Mutatjuk, mely faktorokra érdemes egy kicsit jobban odafigyelni, ha hajkefés formázásról van szó.

A rossz fésű ára

2018-ban már annyira profi, kímélő hajfestékekkel és balzsamokkal vehetjük kezelésbe a hajunkat, hogy nem is ezek, hanem sokkal inkább a fésűk és a hajkefék az egészséges hajkorona legnagyobb ellenségei. Ha egy-egy alaposabb hajfésülés után feltűnően sok haj marad a kezünkben vagy a hajvégeink gyakran kiszálasodnak, lehetséges, hogy nem a rossz életmód, a sampon vagy a balzsam, hanem bizony a hajkefénk a ludas.

Hajvasaló helyett

Kevesen tudják, de egy jó hajkefe vagy körkefe még a hajvasaló-használatot is ki tudja váltani! A hajunk szerkezetét megterhelő hőhatás helyett ebben az esetben egy jó minőségű hajkefe, például a Tangle Teezer új kollekciójában megtalálható kefe a hajunk egyenesre szárításánál elengedhetetlen szolgálatot tehet. Sőt, a tőemeléshez és a hajvég hullámosításához sem kell feltétlenül tupírt és kúpvasat használnunk, egy szalonminőségű  körkefével nagyon gyorsan és fájdalommentesen kiválthatjuk ezeket.

Extra rizikó: a vizes haj

A Tangle Teezer új generációja úgynevezett vízelvezető sávval felturbózott darabot is tartalmaz, meg a vizes haj könnyed kifésüléséhez nyújt szakszerű segítséget. A Tangle Teezer kollekció szilikonnal bevont sörtéi sokkal jobban „csúsznak” a hajszálak között, ezzel is segítve a fájdalommentes hajkibontást. Az idei strandolós neszesszerünkből biztosan nem hiányozhat majd ez a szuperpraktikus darab!

Egészségfaktor

Hihetetlen, de napi százszor kellene mind rövid, mind hosszú hajúaknak a fejbőrén áthúzni a hajkefét. No de nem csupán a rendezett hajkoronánk, hanem a fejbőrünk egészsége miatt is. Ugyanis a hajkefe használatának vérpezsdítő hatása is van, így az egészséges fejbőr és a gyorsabb, erősebb hajnövekedés szempontjából is jótékony a hajkefe használata. Hajkibontásra fel!

Kompromisszummentes utazás

Az új termékek mellett a klasszikus, nyél nélküli Tangle Teezerről sem szabad megfeledkeznünk, különösen akkor nem, ha utazást tervezgetünk. A kompakt kis darabok bármely utazós táskában feltűnésmentesen megbújnak, és életmentő (és fájdalommentes!) szolgálatot tehetnek nyaralós hajkrízis esetén. A termékek praktikus, levehető védőburkolata pedig az utazós táskánk egyéb tartalmát védik a hajkefe sörtéitől.

Arról nem is beszélve, hogy a márka legújabb kollekciója rosegold designnal erősít. Még ellenállhatatlanabbak lettek a jól bevált klasszikus kis keféinket.

Nem csak felnőtteknek

A fájdalommentes hajkibontás természetesen nem csak a felnőttek, de a gyerekek kedvence is. Melyik szülő ne ismerné a véget nem érő kálváriát a kislányok hajának kifésülésénél? A Tangle Teezer Frozen ihlette darabjai az aranyhajú lányok legjobb alternatívája lesz száraz, vagy akár vizes haj esetén is.

A Tangle Teezer termékeit keressétek a Rossmann üzleteiben. További infó ITT.

Promóció