Mutatjuk a szezon legígéretesebb napozótermékeit

2018. május 29.
Vegán, extraérzékeny bőrre való vagy ránctalanító napozóterméket keresel? 2018-ban már semmiféle kompromisszumot nem érdemes kötni, ha a biztonságos barnulás a tét. Mutatjuk a nyár legizgalmasabb termékeit:

Antiaging barnulás 

A napozás bőröregítő tulajdonsága nagy szívfájdalom a napfürdő szerelmeseinek. Az Eucerin Sun Photoaging Control testre használható naptej-innovációja amellett, hogy nagyfokú fényvédelmet nyújt,  hialurontartalmának köszönhetően csökkenti a már kialakult ráncokat is. Ráadásul könnyű állaga miatt hamar beszívódik és nem hagy maga után ragacsos érzetet sem. A 30 és 50 faktoros változatban is elérhető termék vízálló textúrájának hála a tengerparti napozószettünkből sem hiányozhat.

Ár: 5040 Ft

Bombabiztos vegán sminkalap

A The Body Shop ultrakönnyed, tejes-vizes állagú Skin Defence hidratálója olyan szuper alapanyagokkal, mint ragyogásfokozó vörösalgával vagy antioxidáns C-vitaminnal segít megóvni az arcbőrünket a káros környezeti hatásoktól és a bőr idő előtti öregedésétől. Az arcápolás befejező lépéseként, közvetlenül sminkelés előtt érdemes felvinni ezt a nagyon légies textúrájú krémet, amely SPF 50 és PA ++++ védelemmel a legnagyobb nyári melegben is megbízható társunk lesz.

Ár: 8 990 Ft

Napérzékenyek megmentője

Ha napérzékeny a bőrünk,  pontosan tudjuk, mennyire nagy körültekintést igényel a tartós barnulás. A Lancaster újdonságával, ezzel a szuperérzékeny bőrre kifejlesztett napozás utáni géllel a bőr barnaságát és védekezőképességét is hatékonyan tudjuk növelni. A  termék „Beautyfying tanning active” formulája hozzájárul a bőr természetes melanin termelésének fokozásához, míg a „Sensiboost komplex” formula segít csökkenteni a bőrpírt és irritációt. A márka utazáshoz is tökéletes termékét arcon és testen is bőségesen használhatjuk napozás után. Vége a fájó leégés és hámlás korszakának!

Ár: 9990 Ft (200ml)

Fotó: Profimédia – Red Dot