Itt a világ első okos-maszk készüléke

2018. május 25.
A svéd Foreo a világ első okos-maszk készülékét alkotta meg, majd stílusosan UFO névre (Ur Future Obsession) keresztelte. A praktikus kis szépségzseni 20-perces arcmaszkos kezelés biztosít alig 90 másodperc alatt.


A hiper-infúziós technológiára és LED-fényterápiára épülő beauty eszközt, amely májustól már itthon is elérhető, egyébként idén januárban, a Las Vegas-i CES konferencián mutatták be, óriási sikerrel. Az okos-maszk technológiai újdonsága abban rejlik, hogy képes kiváltani a hagyományos, 20 perces, arcmaszkos kezeléseket, lerövidítve a kezelést csupán 90 másodpercre. Az UFO-hoz jelenleg két fajta (nappali- Make My Day, éjszakai – Call It A Night), koreaimaszk-formulákat tartalmazó maszkot választhatunk, amelyeket használat közben a készülék aktivál.

A futurisztikus készülék 6 különböző technológiát ötvöz: a hiper-infúziós eljárás során, a melegítés hatására a pórusok megnyílnak, a T-Sonic™ pulzálások a bőrbe juttatják a hatóanyagokat, a krioterápia pedig segít a bőrbe zárni a hatóanyagokat. Az UFO a másfél perces kezelés alatt háromféle LED-fényterápiát aktivál: a kék fényt a pattanások ellen veszi fel a harcot, a zöld világosító, a vörös pedig anti-aging hatást vált ki. A maximális hatás és az arc nyugtató hatású masszírozása érdekében az egyes kezelésekhez gondosan összehangolt hőmérséklet és pulzálási intenzitás társul. Szuper kis ketyerében tényleg a koreai maszk-tudomány és a svéd szépség-technológia találkozik egymással!