Fesztiválozz extrém sminkben! – ötletek a kifutóról

2018. május 30.
A most induló fesztiválszezon jó alkalmat ad a bevállalósabb sminkek kipróbálására, amihez a külföldi kifutókról meríthetünk inspirációt.

Dupla szemöldök

Ennek az új trendnek hála, végre nem kell a saját szemöldökünkkel bajlódnunk! Elég egy vékony vonalat húzni a szemhéjunkra, és az egyébként visszafogott sminkünk máris egy új dimenzióba kerül.

Hófehér pillák

Veled is előfordult már, hogy a nagy kapkodásban az utolsó réteg lemaradt, és a szempilla hosszabbítótól fehérlő pillákkal indultál útnak? Van egy jó hírünk: mától ez is lehet trendi.

Elkenődött vonalak

Egy fesztiválon sokszor zsúfolt mosdókban, félhomályban igazítjuk meg a sminkünket. Bennünket erre az élményre emlékeztet a reszketeg vonalakkal és túlfutott kontúrokkal operáló trend.

Modern gésa

Ha eddig nem is gondoltad, hogy a hagyományos gésa-maszk a te világod, íme egy újragondolt verzió. Egy fesztiválon még ez is beleférhet.

Szemhéjpúdert az arcra!

Csak néhány milliméterrel kell arrébb tenni a sminkecsetet és igazán különleges összhatást kapunk. Ki mondta, hogy a szemhéjpúder csak a szemre való?

Csillogás kimaxolva

Az egész arcot beborító ezüst, arany vagy akár szivárvány színű csillámpor garantálja a tündöklést, a szó legszorosabb értelmében. Akár Lady Gaga is megirigyelhetné…

Irka-firka

Vivienne Westwood szerint nem kell túlaggódni ezt a smink dolgot: elég néhány szívecskét vagy háromszöget rajzolni az arcra és már kész is a legvagányabb megjelenés. Persze egy finom sminkalap innen sem hiányozhat!

Kettős kontúr

Ha nem tudunk dönteni két markáns tusvonal között, 2018-ban egyszerre mindkettő is felkerülhet! – Legalább is fesztiválszezonban mindenképpen.

Koszos arc

Por, kosz, latyak, sáros gumicsizmák… Egy fesztivál jellemző képei. És most már akár a sminkünkben is visszaköszönhet, egy művészibb, akár glitteres kivitelben.

Avatar-look

Ilyen az, amikor a smink már inkább testfestés. Csak a legbátrabbaknak!


Fotók: Imaxtree

Szerző: Ménes Anna, gyakornok