Tombol az arctetkó őrület – 3 gyönyörű példával

2018. június 06.
Évek óta fel-fel bukkan az arcra ragasztott, pingált figurális tetoválások, glitterek és arcékszerek trendje, hol csicsásabb, hol visszafogottabb formában. Nézzük, az idei fesztiválszezonban mire számíthatunk.

A legnagyobb celebekkel is megesett már, hogy a vörös szőnyegre apró kis köves díszekkel, ragasztott tetkókkal, netán sminkeszközökkel rajzolt „műtetkókkal” érkeztek. Az utóbbi években láttunk példát a fekete szemtussal a szem alsó felére rajzolt kis fekete szívre, egyszerűbb geometrikos műtetkókra, vagy csillogó ragasztható arcdíszekre is.

Következzen a fesztiválszezon kezdete előtti inspirációként 3 kedvenc az Instagramról!

Fotó: Instagram @lovebugvintagebudapest

A magyar @lovebugvintagebudapest szintén a fesztiválcunamira hangol, mégpedig a színes, csillogóbb trend jegyében. Arcékszereik között a legújabbak a feltűnőbb darabokra vágyóknak érdemes körülnézniük. „FESTIVAL JEWELLERY!✨Szupermenő csillogó, ragasztható arc díszek érkeztek a shopba, én imádom őket!👩🏻🎤” – címmel posztolt képükön már ránézésre is legalább két kedvencet szúrtunk ki, amivel még az éjszakában is ragyoghatunk.

Fotó: Instagram @beautybashofficial

A @beautybashofficial idei nyári palettájában van a szerintünk legizgalmasabb glitterfelhozatal. A*THE BERLIN EDITION* névvel futó kollekciót a berlini buliszcéna ihlette. A letisztult színvilágot megbolygatja a csillámos hatás, de mi már a csomagolást is imádjuk! Ez a glittermix kihagyhatatlan a fesztivál- és arctetkó addiktoknak.

Fotó: Instagram @mink_vixen_lashes

Maga a letisztult gyönyörűség a @mink_vixen_lashes profilhoz tartozó poszt műtetkója. Lézervágott, meseszép vízálló darabokat kínálnak a világ minden pontjára való szállítással, az elegánsabb trendeket követőknek.