Esküvői workshop zárkózik fel a hazai kínálatba

2018. június 15.
A workshopok korát éljük, izgalmasabbnál izgalmasabb területen bukkannak fel újabb indulók, most pedig végre egy ötletes verziónak örülhetünk a szépségszektorban. Az Omorovicza kifejezetten szépülni vágyó menyasszonyoknak rendez workshopot június 21-én.

Az Omorovicza esküvői workshopján 18 órától veszi kezdetét az exkluzív programok egész sora, ahol egyéni konzultációt kínálnak minden résztvevő számára.

Profi sminkelés és bónusz ajándékcsomag

A menyasszonyok a márka termékeit használva lépésről lépésre haladva sajátítják el a módszereket, amelyekkel tényleg ragyogóvá varázsolhatják bőrüket a nagy napra. A következő programpont Elekes Kata sminkmester vezetésével egy sminkoktatás, ennek során együtt készítik el a résztvevők a sminkjüket a make-up szakértővel, mégpedig Bobbi Brown dekor kozmetikumokkal.

A workshop alatt az Egy csipet torta segítségével esküvői tortakóstolásra is sor kerül, de ötleteket kapnak a menyasszonyok a virágdekorációkhoz is – utóbbit az Arioso virág- és asztaldekoráció bemutatója által.

Hogy a kép teljes legyen, a 9 ezer forintba kerülő workshop végén a jövendőbeli arák egy ajándékcsomagot is kapnak, amely a Daalarna esküvői magazinját (Secret Stories), egy Omorovicza termékmintákat tartalmazó táskát, egy Bobbi Brown mini szempillaspirált, illetve az Egy csipet torta jóvoltából egy desszertdobozt tartalmaz.