Esküvői workshop zárkózik fel a hazai kínálatba

2018. június 15. |

A workshopok korát éljük, izgalmasabbnál izgalmasabb területen bukkannak fel újabb indulók, most pedig végre egy ötletes verziónak örülhetünk a szépségszektorban. Az Omorovicza kifejezetten szépülni vágyó menyasszonyoknak rendez workshopot június 21-én.

Az Omorovicza esküvői workshopján 18 órától veszi kezdetét az exkluzív programok egész sora, ahol egyéni konzultációt kínálnak minden résztvevő számára.

Profi sminkelés és bónusz ajándékcsomag

A menyasszonyok a márka termékeit használva lépésről lépésre haladva sajátítják el a módszereket, amelyekkel tényleg ragyogóvá varázsolhatják bőrüket a nagy napra. A következő programpont Elekes Kata sminkmester vezetésével egy sminkoktatás, ennek során együtt készítik el a résztvevők a sminkjüket a make-up szakértővel, mégpedig Bobbi Brown dekor kozmetikumokkal.

A workshop alatt az Egy csipet torta segítségével esküvői tortakóstolásra is sor kerül, de ötleteket kapnak a menyasszonyok a virágdekorációkhoz is – utóbbit az Arioso virág- és asztaldekoráció bemutatója által.

Hogy a kép teljes legyen, a 9 ezer forintba kerülő workshop végén a jövendőbeli arák egy ajándékcsomagot is kapnak, amely a Daalarna esküvői magazinját (Secret Stories), egy Omorovicza termékmintákat tartalmazó táskát, egy Bobbi Brown mini szempillaspirált, illetve az Egy csipet torta jóvoltából egy desszertdobozt tartalmaz.

Szólj hozzá te is!

Még több Szépség