A 3 sminkes kedvencünk, amivel csúcsra járathatod a bronzos trendet

2018. július 17.
A legfrissebb, már kapható augusztusi lapszámunkban remek tippeket kaphattok arra, hogyan dobjátok fel a sminketeket egy kis metálfénnyel és bronzpírrel, amihez most 3 kedvenc szépítőt is ajánlunk.

Fotó: Profimédia – Red Dot

A napbarnított bőr tökéletes kiegészítője lehet egy kis extra csillogás, amely érzéki ragyogást kölcsönöz az arcunknak.

Bronz alapok
A természetes, ragyogó bőr az idei nyári trendek alapja, így sminkeléskor is helyezzünk rá nagyobb hangsúlyt. Az alapozáson túl, a tökéletes hatás eléréséhez érdemes bevetni pár trükköt. Kedvenc bronzosítónk kiemeli bőrünk barnaságát, egy kevés highlighter pedig ragyogóbbá varázsolhatja a megjelenésünket. A bronzosítóval úgy dolgozzunk, ahogy a kontúrunk sötétebb árnyalataival is szoktunk, a highlighterrel pedig bánjunk csínján, az eredmény csak visszafogottan csillogó legyen.

Sisley Phyto-Touche, bronzosító púder trió – 28 990 Ft

Krémes por textúrája önmagában is érzéki élmény, a kifogástalanul természetes és makulátlan színéért imádni fogjuk. Ráadásul a shea vajnak és a kaméliának köszönhetően puha és hidratált marad a bőrünk. A Trio Miel Cannelle két arany árnyalata adja az arc matt jellegét, míg a kékes-rózsaszín friss megjelenést kölcsönöz. A Trio Pêche Dorée korall rózsaszín árnyalata felpezsdíti a bézs színek adta kifogástalan napbarnított arcszínt.

Apró simítás
A metálfényű szemfestékek szuperül kiegészíthetik a nyári sminkünket. Egy gazdagon pigmentált bronz a szemhéjakra barnás altónusaival elősegítheti a napcsókolta hatást. Ha csak egyszerűbb sminkre vágyunk, tegyünk egy kevés bronzosítót a szemhéjunkra is, ha pedig erősebb hatást szeretnénk elérni, a krémes szemhéjpúderekkel dolgozzunk. Utóbbi esetben helyezzünk fel egy kevés alapot a fényes, metál árnyalatok előtt, hogy tartós és intenzív legyen az összhatás. Az sem baj, ha a kontúrok kicsit elmosódnak. Drámai pillákkal még igézőbbé tehetjük a tekintetünket.


essence get your glitter on! pigmentek & glitterek – 1099 Ft

Glitter pelyhek vagy aranyló glitter – minden adott az essence “the trend factory” trendkiadásában. Mindegyik pigment wow hatást eredményez önmagában, de kombinálva más glitterekkel egészen lenyűgöző. A Golden nuggets remek választás.

Ezüstös árnyék
A nude alapokhoz választhatunk egy szikrázó, magasfényű ezüstöt is, hiszen nincs még egy árnyalat, ami ilyen gyönyörűen kinyitja a szemeinket. A highlighter itt is kötelező elem, amelyet elsősorban az orcák felső részére tegyünk, de egy kevés por az ajkakon is érzékien hat. Teltebbé varázsolja őket és optikailag is növeli, ha a Cupido-ív tetejére és az alsó ajak közepére is kerül belőle.

Max Factor Miracle Glow Duo – 3199 Ft

A júniusi megjelenésű újdonság egy olyan, két részre osztott highlighter paletta, amelynek erőssége, hogy egyszerre több fronton nyújt segítséget… A matt része elfedi a bőr hibáit, csillogó árnyalata pedig természetes ragyogást kölcsönöz.

Szöveg: Dóczy Júlia
Termékajánló: Sütő Emese Franciska