A fenékmaszk a legújabb szépségtrend

2018. július 25.
Hámlasztás, lapmaszk, vagy lábpakolás? Mindez már a múlté, itt a legújabb őrület, a fenékszépítő maszk.


Profimédia – Red Dot

A lavinát az Anese szépségmárka indította el, a popsikra szánt maszkjaival és bőrradírjaival. A tematikus termékek óriási népszerűségnek örvendenek, valóságos fenékápoló mozgalmat elindítva. Az Instagram userek és influencerek lelkesen osztják meg „akció közben” a hátsószépítő krémeket, természetesen formás fenekek kíséretében.

Cheeks are out this Friday.

A post shared by Anese.co (@anese.co) on

És hogy mire is jók ezek a szuper bőrszépítő formulák? Kezelésbe veszik a striákat, megbirkóznak a bőrhibákkal, miközben puhítják, egyúttal feszesítik a feneket.

Az Anese profilján is nagyon aktívan kommentelnek a fenékfókuszú szépségaddiktok, akik közül a bababőr simaságú bőr miatt lelkesednek a legtöbben. „Elképesztően sok fenékszépítő terméket kipróbáltam már, de soha nem volt különösebben pozitív hatásuk. Az Anese bőrradírtól olyan sima, pattanás-mentes, amilyen jó ideje nem volt.”

Our customers are breaking the internet. 🍑 #skinsquad @miss_justine_tx

A post shared by Anese.co (@anese.co) on

A fenéken jelentkező pattanások problémája a fitneszkultúra terjedése óta erősödött fel, sz akértők szerint ugyanis az izzadás, vagy a nem megfelelően szellőző edzőruhák fokozzák az jelenséget. Harcolni ellenük pedig hámlasztással, és jól szellőző, könnyű pamutruhákkal tudunk.