Tarol idén ősszel a flanel hajtrend

2018. augusztus 30.
A flanel ingekkel ellentétben, a frizurák esetében kevés coolabb dolog van idén őszi-téli szezonban, mint a flanel hatású tincsek. Nem csak természetbarátoknak és főiskolásoknak!

Fotó: Unsplash.com

A többek közt Priyanka Chopra, Christie Brinkley, Kate Hudson, és Linda Evangelista haját is színező, szépítő és karban tartó Sharon Dorram mesterfodrász csupa szépet és jót mesélt az új trendről, amely messze nem csak a bolyhos pamut-, netán gyapjúszövetek terén érezteti most hatását, hanem a hajszínezés, -festés világában is.

A „flanelhaj” alatt nem mást értenek a „nagyok”, mint az égetett réz, cseresznyés, szinte forralt boros hatású mélyvörös színárnyalatokat, amelyek gyönyörűen harmonizálnak az őszi természet télbe hajló színeivel is. A bordós flaneling invázió hosszú éves népszerűsége után a hajszíntrendként is felfedezhetjük magunknak az ezerarcú flanelt.

Sharon Dorram az Allure.com-nak úgy nyilatkozott, nincs ennél pompásabb dolog, hiszen a bőrszínünket, és az egész megjelenésünket is nagyon szépen feldobhatjuk vele. Különösen ősszel értékelődik fel a jelentősége, a túlszőkítések, a napszítta hatás korrigálására remek megoldás, amivel tényleg új színt, mélyebb, gazdagabb tónusokat vihetünk a megjelenésünkbe, hajszínünkbe. Erre a műfajra a legjobb példa nem más, mint Lana del Rey, akinek rezes tincsei tökéletes minta a flanelhajra. ”A legjobb ebben a trendben, hogy nagyjából a legtöbb bőrtípussal harmonizál, a rengeteg variációjának köszönhetően.” – mondja Steven Picciano hajstylist, aki Emma Stone, Julianne Moore, és Debra Messing haját festi.

Az aranybarna bőrhöz jól mutatnak a rezes, narancsos, arany árnyalatok, míg a sötétebb vagy olívás bőrtónushoz a hűvösebb, kékes-piros paletta passzol. A merlot, a burgundi és a melegbarna. A flanel árnyalatokból többféle tónust is viselhetünk a hajunkon, ha szeretnénk egészen mainstream, és modern követői lenni a trendnek. Egy dologra figyeljünk csupán (a színkímélő sampon mellett), hogy a sminkünk is illeszkedjen az új külsőnkhöz, hiszen a flanelhajhoz az erősebb szemsmink, vagy a korábban megszokott rúzsok már nem bizonyulnak olyan jó választásnak.

She said “I love you more than chocolate..know your worth”

A post shared by BELLA (@bellathorne) on